Mack 0+0=0
Pawe 0+0=0
teq 1+0=1
Typho 1+1=2

Ensimmäinen erä oli totaalista FHR hallintaa. Into pääsi hädin tuskin FHR:n siniviivan puoleiselle keilaradalle. Hyvin öljytty ja valmistautunut FHR oli valmis kamppailemaan kynsin hampain voitosta, mutta nähtäväksi jäisi mihin se riittäisi. Pakisto oli kunnossa viimeistä kanuunankuulaa myöten, ja jo muutaman minuutin pelin jälkeen Pollari iskikin salaman lailla Alffin ja Repsun syöttäessä kuin unelmafasaanit. Seurauksena Innon pakit löysivät itsensä kuluneilta nurmilta.

Toisen erän Into aloitti vaisusti. FHR vei miten tahtoi. Ajassa 5:59 Alf vie vastustajat kahville ja syöttää Repsulle, joka raipen tapaan lätyttää ja Alf vuorenvarmasti iskee onesta. 2-0!

FHR aloittaa myllytyksen heti kolmannen pelikellon pärähdettyä. Tiukkaa taistelua FHR:ltä kiekon hallinnasta ja pari hyvää vetopaikkaa, mutta Repsu vetää hiuksenhienosti ohi. Into pääsee erän puolivaiheilla hyökkäämään, ja Larza iskee. Maali kuin puun takaa! Poron mietteitä maalista: '' mielenkiintoinen maali sanoi juustotäti tutkiessaan ketsuppia'' Into myllyttää ja isG 2-2 tasoitusmaalin. Typho tekee sen, mitä koko Inton porukka jo piti mahdottomana! Tasatilanne. Kutkuttavaa. Poron mietteitä maalista: '' hhienoa''. muutama sekuntti ennen pelin loppua Alf saa vielä vetopaikan, joka ei FHR:n epäonnekseen kuitenkaan uppoa.

Näin FHR pelaa tasapelin ja saa tärkeän pisteen. Tämä tärkeä piste sinetöi sen, että FHR:n tiukka taistelu paluusta jatkuu! Ulkopuoliset tahot pitävät nousua jo lähes varmana. Nähtäväksi jää pohti Poro uudessa puutarhatuolissaan.