Tilastot

Los AmigosLos Amigos - PelijengiPelijengi 0-1

Tehopisteet

Los AmigosLos Amigos
Emre 0+0=0
ftaaby 0+0=0
Juza 0+0=0
Spike 0+0=0
timtim 0+0=0

PelijengiPelijengi
Arto 0+0=0
Joska 0+1=1
kiukku 0+0=0
obZen 0+0=0
Shar 1+0=1
Turo 0+0=0

Raportti
Alussa tunnustellaan rauhallisesti kaverin takamusta puolin ja toisin. Ensimmäinen maalipaikka vapautuu Sharille kuin varkain, muttei punalamppu ota vielä syttyäkseen. Keskialue on molemmilta hyvin tukossa, vähä maalinen peli tulossa. Erän lopulla Juza-Emre akseli pyörittää kulmassa Juzan maalineteen, mutta tilaa ja aikaa on liian vähän kunnon laukaukseen.

Pelijengi heittää tokaan erään kentälle vähän uudempaa naamaa näissä ympyröissä, Joska, jos rookie toisi vähän säpinää kentälle. No ei siinä kauvaa menny kun Joska tarjoilee Sharile maalin eteen ja tämä tuikkaa PJ:n johtoon
0-1 Shar (Joska)
Joska pyöräyttää ittesä selvään maalipaikkaan 4minuutin kohdalla, mutta Amigo-koppari on mies paikallaan. Ei Pelijengi ylivoimainen ole, mutta kontrolloi tällä hetkellä peliä ja ite oottelen ainaki timtimiä kolmanteen erään, ku tehotonta näyttää olevan Amigojen punnerrus.

Ei taida nuijan toive toteutua, vaan Amigot jatkaa samala hyökkiparila. Joska pissii 2v1 hyökkäyksen kahen minuutin kohala. Hyvin haastaa joska pakkeja pariin otteeseen, palkintoa ei ainakaan vielä kuitenka heru. Amigot ottaa veskarin penkille viimosella minuutila ja timtim tulee apuun, pelaa heti Emren tekopaikkaan, mutta kulma osottautuu liian pieneks. Pelijengin keskialue oli yhtä tukossa ku miun nenä, eikä Amigot löytäny nenäsumutetta sen aukasemisee, ansaitut pongot PJ:lle.
Tietoja
Tuomari: Viisumi
Lisätty: 23.10.2006 23:11

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.