arrow 2+2=4
Spolle 1+1=2
togo 0+1=1
Wile 2+3=5

Peli saa salama alun, kun Spolle katkaisee Habsin hyökkäykseen lähdön ja syöttää Archetypelle, joka syöttää kiekon takaisin Spollelle. Spolle ei erehdy, vaan siirtää kiekon Habsin maalivahdin kautta varmasti maalin perukoille. Kuolema katkoo hyvin Habsin hyökkäykset ja kääntää tilanteet nopeiksi vastahyökkäyksiksi. Tuloksena arrowin kaksi tolppa vetoa sekä Spollen pari hyvää vetoa. Toisen erän loppu puolella Magito sekä Preda järjestävät Mutille paikan. MutiM pistää kiekon tarkasti takakulmaan. Ensimmäisessä erässä Kuolemalla oli vaarallisemmat paikat, mutta peli on ensimmäisen erän jälkeen tilanteessa 1-1.

Habs: Saves: 8 Poss: 46%
Kuolema: Saves: 3 Poss: 53%

Toisen erän alussa Kuoleman A&a kaksikolta hyviä vetoja, mutta ripareissa ensimmäikeksi olivat Habs puolustajat. Toisella minuutilla Magito näpäyttää Habsin 2-1 johtoon. Esityön tekivät Preda ja MutiM. Kolmen minuutin kohdalla Habsilla puolittainen läpiajo, maalivahti heittää riparin, mutta togo siivoaa kiekon varmasti pois. Kuolema onnistuu maalinteossa neljän minuutin kohdalla, kun Archetype vetää kulmasta ja arrow ehtii tällä kerralla ripariin ennen Habs pakkia. 2-2 tilanteen avasi Spolle. Eikä aikaakaan, kun Archetype siirtää Kuoleman johtoon. Kolmanteen erään lähdetään 2-3 tilanteesta.

Habs: Saves 8 Poss: 48%
Kuolema: Saves: 2 Poss 51%

Kolmatta erää minuutti pelattuna, kun togo avaa kiekon arrowille, josta arrow heittää kiekon maalinkulmalle ja iso A sohii kiekon maaliin. Kolme minuuttia pelattuna, kun Archetype hassuttaa Habs puolustusta ja syöttää arrowille maalineteen, mistä oli helppo työ viimeistellä Kuoleman viides maali. MutiM - Preda akseli toimii viimeisen erän neljännellä minuutilla, Magito avaa Predalle ja Preda pistää Mutille, joka ei erehdy paikasta. Maali tuli kuitenkin liian myöhään, koska ottelu päättyi näihin lukemiin.

Kolmannen erän tilastot karkas aika äkkiä!

Kuolema pelasi kiekkoa nopeasti ylös, joista seurasi 2v1 -tilanne, joka johti useimmiten vaaralliseen vetoon tai Habsin kannalta ilkeään ripariin. Iso A aka Archetype pelasi mielestäni vahvan ottelun arrowin kanssa. Tulevissa otteluissa varmasti suuri päänsärky vastustajien puolustajille.

Habs hyökkäsi suurimmaksi osaksi rohkeasti kolmella, mikä toi peliin paljon tilanteita ja vauhtia. Habsista maininta Galderille, ilman häntä lukemat olisivat olleet erittäin rumat.
Tuomari: Scott
Lisätty: 17.10.2006 23:07