Ozolinsh 1+2=3
Plaz 2+1=3

0-1 Ozolinsh (Kaasu)

Arvio erästä:

Heti alussa FO otti komennon ottelusta pyöritellen kiekkoa PU:n alueella. Pyöritys ei kuitenkaan tuottanut yhtään laukauksia kohti maalia. PU:n purettua pyörityksen Dartsilla oli pari hyvää paikkaa viedä heidät johtoon, mutta maalivahdin parhaat kaverit, tolpat olivat auttavana kätenä. Peli oli ajoittain hawaijikiekkoa, kun kiekko juuri kävi toisen joukkueen maalivahdilla, saattoi seuraava pelitilanne olla hyvin toisella maalilla, jne. Erän puolivälin korvilla Plaz luikerteli hienosti läpi PU-puolustuksen päästen 2vs1-hyökkäykseen josta tuloksena vain maalivahdin komea torjunta. Kauan ei kuitenkaan kestänyt tämän jälkeen FO-pyöritystä, vaan heti perään Ozolinsh laukoo hyvin maskin takaa Failedille johdon 0-1. Lähes heti peli menikin erätauolle, edellämainituin lukemin.

--

0-2 Plaz (Ghosty, Kaasu)
0-3 Kaasu (Plaz, Ozolinsh)

Arvio erästä: HC PU päästi heti ensimmäisellä minuutilla Plazin todella hyvään paikkaan, maalivahti jäätyneenä ja tyhjä maali, mutta mies laukoo päin. Seuraava maali onkin sitten kopio edellisestä Plazin tilanteesta, ainoastaan erona se että kiekko pomppii juuri ja juuri maaliviivan yli. Ja aivan perään FO iskee myös kolmannen; Plaz kiertää ohi pakissa olevan Orjan, toisella laidalla Kaasu mukana hyökkäyksessä joten tilanteesta muodostuu one-timer josta Kaasu ei erehdy, 0-3. Maalin jälkeen PU sai pienen itseluottamuspiikin, jonka avulla he saivat luotua pari napakkaa laukausta ja maalipaikkaa. Aivan viimeisillä sekunneilla Darts karkaa läpiajoon, mutta väärän napin painallus kostautuu ja tilanne menee hukkaan. Samantien seuraava hyökkäys ja Darts käyttää FO-pelaajia pujottelukeppeinä. Hän pääsee myös maalinedustalle jossa on Salsa, mutta syöttöä ei kuulu joten tämäkin tilanne kuivuu kokoon. Kun loppuerässä ei mitään tapahdu, erätauolle vetäydytään tilanteessa 0-3.

--

0-4 Plaz (Ozolinsh, Ghosty)
1-4 Salsa (Darts, Orja)

Arvio erästä: Kolmaskaan erä ei tuonut erityistä muutosta peliin, FO jatkoi edelleen pelin hidalgona. Lopullinen niitti näytti tulleen, kun Plaz karkaa Salsalta läpiajoon, ja pistää rautaisella varmuudella kiekon verkon perukoille, FO johtaa jo 0-4. FO-johtoisesta pelistä huolimatta lopulta myös PU avaa maalitilinsä; Darts laukoo kulmasta kiekon päin Failedmolkea joka sylkee kiekon ja vastassa on Salsa joka häkittää takuuvarmasti kavennuksen 1-4. Erän lopussa ei sitten huikeita tapahtunutkaan, lukuunottamatta paria Plazin paikkaa. Pisteet FO:lle maalein 1-4.