Pepsy 0+0=0
Th1mo 1+1=2
tikru2 0+0=0
Zonza 1+1=2

Peli lähti käyntiin Universen painostuksella ja heti ekalla minuutilla oli jo paikka avausmaaliin. Hercu sekä muut Universen jätkät tukkivat keskialueen loistavasti ja Roikkulämyllä oli vaikeuksia päästä Universen alueelle. Universella useita hyviä vetoja, mutta perille asti vedot eivät ole vielä menneet. Universe tekee viivalla pienen virheen ja Roikkulämy pääsee nopeaan vastaiskuun, maalivahti heittää riparin ja Roikkulämyn pelaaja pääsee vetämään tyhjiin, mutta Epäilys pelastaa viivalta. Tilanne 0-0 ensimmäisen erän jälkeen, mutta pienoista Universe painostusta.

MOTU: Saves: 3 Poss: 48%
RL: Saves 3 Poss: 52%

Toinen erä alkaa Universen kannalta hyvin, vain 40 sekunttia pelattu, kun Saintin takaperin vedetty veto liruu maaliin. Esityön teki Epäilys. Heti perään Saintilla oli mahdollisuus viedä joukkue jo kahden maalin karkuun, mutta veto osuu omaan pelaajaa. Universe saa kiekon helposti Roikkulämyn päätyyn ja Roikkulämy vastaa tilanteisiin pitkillä kiekoilla. Tämä kuitenkin kostautuu toisen erän kolmannella minuutilla ja Saint iskee illan toisen maalinsa Epäilyksen syötöstä. Maalin jälkeen Roikkulämyn tolppa kilisee, mutta hyvä veto ei mene kumminkaan maaliin asti. Toisen erän neljännellä minuutilla Saint syöttää Jeculle ja Jeccu taistelee itsensä läpiajoon ja peli on 3-0. Toinen erä oli täysin Universen hallintaa.

MOTU: Saves: 3 Poss: 63%
RL: Saves: 5 Poss: 37%

Kolmannen erän alussa Universe saa yllättäen 3v1 hyökkäyksen, mutta veto osuu taas tolppaan. Hetken päästä tulee vastaava tilanne, joka johtaa kauniiseen maaliin. Epäilys syötti vasemmalta laidalta keskelle, josta Crusher syötti oikeaan laitaan ja Saint viimeisteli suoraan syötöstä illan kolmannen maalinsa. Minuutti ennen pelin loppua Roikkulämy onnistuu survomaan kiekon maaliin. Th1mo teki Zonzan ja Napoleonin syötöistä. Vain 40 sekunttia myöhemmin Th1mo heittää jalkapallokeskityksen maalineteen, josta Zonza tekee helposti maalin. Kiri alkoi kuitenkin liian myöhään ja ottelu päättyi 4-2 Universen hyväksi.

MOTU: Saves: 4 Poss: 55%
RL: Saves: 6 Poss: 44%

MOTUn pelaajista mieleen painuivat Epäilys sekä Saint. Yhden miehen puolustus oli myös hyvää Pappikselta sekä Herculta. Vahva esitys lukuunottamatta pelin viimeisiä minuutteja.

Roikkulämyn hyökkäyksiin lähdössä oli hivenen vaikeuksia ja muutenkin osaa pelaajista näytti jännittävän, joka näkyi otteissa. Kuitenkin Napoleon pelasi mielestäni hyvän ottelun.
Tuomari: Scott
Lisätty: 15.10.2006 20:43