Tassu 0+0=0
Timppe 0+0=0
Toeni 0+0=0

*** 1-0 by Spolle (Fallen, Archetype)

Ensimmäinen erä lähti liikkeelle päästä päähän ryntäillen. Kummallakin joukkueella tuntui olevan taktiikkana kaukovedot,

joten mitään vaarallisempia tilanteita ei juuri syntynyt. Noin kolmen minuutin kohdalla Spolle ampui p-pisteiden välistä

Arhcetypen maskatessa, mutta veto viuhui hitusen tolpan väärältä puolelta. Ajassa neljä minuuttia viisitoista sekunttia

Spolle räjäytti hallin tekemällä tyhjistä kerran tolpankautta riparista maalin. Loppuerässä Kuolemalla oli pienoinen

painostus, mutta loistopaikkoihin ei sekään enää päässyt, koska maalista lamautunut Kiviniemi piti kuitenkin puolustuksen

tiukkana.

Toiseen erään lähdettiin Kuoleman 1-0 johdossa. Kiviniemi aloitti parilla terävällä hyökkäyksellä, mutta vaarallisimmat

paikat erän alussa sai jälleen aikaan Kuolema, vaikka ei niissäkään kehumista ollut, vedot viuhuivat joko ihmismuuriin

taikka hitusen ohi maalista. Erän puolivälissä Kiviniemi sai pienen painostuksen aikaan ja jopa veto saatiin maalille asti,

keskellä maalivahdin napaa. Kiviniemen painostuksen jälkeen Kuolema vastasi parilla pystysuoralla hyökkäyksellä ja veti

vähintäänkin yhtä kovaa Kiviniemen maalivahdin mahaan, ikäänkuin kostoksi. Pari ihan oikeatakin vetoa saatiin, mutta

Kiviniemen molari pysyi kovana. Viiden ja puolen minuutin kohdalla Spolle avaa Fallenin yksi vastaan yksi Kiviniemen Tassun

kanssa, mutta Fallen epäonnistuu harhautusyrityksessään.

*** 2-0 by Archetype (togo, Kuhta)
*** 3-0 by Archetype (Kuhta, Spolle)

Kolmanteen erään Kuolema laittaa Fallenin penkille ja jatkaa vahvaa peliään. Ensimmäisen minuutin aikana vaarallisin paikka

oli Toenilla joka veivaa kiekon maalin takaa maalivahdin syliin. Ajassa 1:45 togo tuo kiekon maalille ja Arhcetype

pommittaa maalinedestä maalivahdin längistä kiekon voimalla sisään. Hetkenpäästä Spolle pääsee yrittämään onneaan samasta

paikasta, mutta ei onnistu saamaan kiekkoa verkonpuolelle, hetkeä myöhemmin Kuhta-Archetype kaksikko kuitenkin näyttää

Spollelle miten homma hoidetaan ja tilanne on 3-0. Erän lopussa Toeni joukkoineen taistelee saadakseen nollan rikki

Kuoleman vetäytyessä turvallisen johdon turvin puolustusasemiin. Kuoleman nolla kuitenkin pitää ja pojat, taikka miehet

ottavat jo toisen voittonsa tälle illalle.

Erityismaininta hyvästä puolustuspelistä, sekä parista hyvästä avauksesta togolle. Toenille myös mainetta ja kunniaa Kiviniemen vaisun hyökkäyspelin pienenä valoläikkänä.