Spike 0+0=0
timtim 0+0=0

Lattari raikui ja lantiot taipui kun Lessit ja Lossit ottivat yhteen.

1. Erä

Alku oli tasaista vääntöä, muutamia maalipaikkoja siellä täällä, muttei mitään kummempaa. 2 minuutin kohdalla Juza änkee itsensä maalin eteen, ohi veskarista ! Mutta Les Boys puolustaja huitoo maaliviivalta kiekon pois.

3:51 MZA pistää tiukan lämypassin alas lähelle B-pistettä. ElMano virittää ja kiekko tarkasti takanurkkaan, 1-0.

Erän loppuhetkillä Les Boys saa hyvän näköisen hyökkäyksen. Jalliksella kiekko. MZA ylhäällä ElMano alhaalla ja 2 Amigopakkia vastassa. Jallis haastaa puolustajan ja ovela taitto selän takaa ElManolle joka sihtailee jälleen kiekon tolpan kautta reppuun, 2-0.

2. Erä

Les Boysin joukkue peli alkoi tiivistyä ja Amigojen hyökkäykset jäivät tyngiksi. timtimillä oli muutamia tekopaikkoja, yksi taisi jopa käydä tolpassa.

2:11 Emre kiekon kanssa, nousee alueelle ja hiuksen hienosta välistä saa syötettyä Juzalle joka takoo etunurkasta kavennuksen, 2-1.

Tätä Amigojuhlaa ei kuitenkaan kauaa nautiskeltu. Harmittoman näköinen tilanne Les Boysilla. MZA roiskaisee kiekon siniviivan kulmasta maalille. Veskari sylkee eteensä ja sitten huidotaan kumipiñataa joka suunnasta kunnes ElMano tulee kuin varkain ja tööttää kiekon reppuun, 3-1 ja 3+0 ElMano :O

3. Erä

Les Boys hallitsee peliä lähes täydellisesti ja Amigoilla on vaikeuksia. Yritystä Amigoilta ei puutu, mutta Les Boys iskee kliinisellä viimeistelyllä hyökkäyksensä. 1:24 Jallis nousee laidasta keskelle. Veskari jättää planeetan kokoisen reiän etukulmaan ja Jallis pistää kiekon maaliin ja räkäiset naurut perään. Helppoa!

3:09 ElMano, kukas muu ja peli on jo 5-1!

4:51 MZA nousee b-pisteelle. Liikkuvat taakse ja ovela lämypassi napsahtaa ElManon lapaan ja ÖLLL taas on kiekko maalissa, 6-1 ElMano 5 (viisi)! maalia!

Les Boys on ollut täysin suvereeni tässä ottelussa, mahtavaa joukkueena puolustamista ja äärettömän tehokasta viimeistelyä. 5:05 exteban lähtee kiertämään pakin paikalta, joulupallo maalille ja El goalie del amigos hörppii, 7-1 joopajoo.

Man Of The Match: ElMano 5+1
Tuomari: Körsklieg
Lisätty: 04.10.2006 00:06