Kouvola SabresKouvola Sabres - Masters of The UniverseMasters of The Universe 2-2

MOTU: Hercu, Epäilys, Jeccu, Duda

1. minuutti: Tunnustelua
2. minuutti: MOTU:n kiekollista hallintaa ja Jeccu niittaa lopulta sen sisään.
3. minuutti: Sabres strike back, mutta haule kilistää tolppaa. Rohkeampaa peliä kuitenkin
heiltä ja ote siirtyy.
4. minuutti: Sohlailua
5. minuutti: Jeccu paikassa, mutta ei nappaa. Sen jälkeen MOTU tuskailee pelin
käynnistämisen kanssa ja ote on vahvasti KS:lla.
6. minuutti: KS jatkaa kiekollista dominointiaan, mutta eivät kykene läpäisemään
MOTU:n muuria. MOTU katkoo kaikki yritykset ja erä päättyy.

Tilastot:

0-1 Jeccu (ei syöttäjää)

Tasainen erä kaiken kaikkiaan.

2. erä:

KS: haule Zippo

MOTU: -

1. minuutti: Zippo tulee kehiin ja KS aloittaa painostuksella. Hercu saa kiekon,
rauhoittaa peliä ja loppu meneekin MOTU:n leipoessa.

2.minuutti: KS saa kiekon, vie sen alueelle, kierrättää Mastalle siniviivalle
ja eliittiluokan tykki riman kautta maaliin. Kaunista. Kauden maali?
Tämän jälkeen peli aaltoilee päästä toiseen...

3. minuutti: ... kunnes Kouvola saa painetta aikaan ja kiekkoa maalille - ilman tulosta
kuitenkin. Ja taas peli jatkaa aaltoiluaan.

4. minuutti: Sekavaa peliä, kumpikaan ei saa mitään konkreettista aikaan.

5. minuutti: Kiekko kulkee alueelta alueelle, mutta pakit hoitavat tilanteet
blokkaamalla vedot ja viemällä tilan kuvioilta.

6. minuutti: Same old, same old. Sabresin suorat hyökkäykset ovat ehkä olleet hieman
vaarallisemman oloisia kuin MOTU:n vastaavat. Varsinaiset tilanteet silti
kortilla, KUNNES Jeccu tekee sen taas keskialueen kiekonriistosta.

Tilastot:

1-1 Masta (Zippo, Ayoso)
1-2 Jeccu (Epäilys)

Tasainen erä, Sabres vaikutti hieman vaarallisemmalta, mutta MOTU:n pakit blokkivat
vedot esimerkillisesti ja maali tuli aina niin vaarallisesta keskialueen menetyksestä.

3. erä:

KS: Masta haule

MOTU: -

1. minuutti: KS:ltä taktinen vaihto? Kolmella hyökkääjällä vaikuttaisivat lähtevän,
tosin Zippo laskee aika vahvasti. Eka minuutti ilman mainittavia tapahtumia.

2. minuutti: MOTU tulee vaarallisesti vastaiskulla ja Duda missaa loistavan paikan.
KS ei jätä tuota mokaa kuittaamatta ja Zippo tasoittaa takanurkalta.

3. minuutti: Keskialueen mättöä, MOTU saa painetta alueelle, muttei konkreettisia
tilanteita.

4. minuutti: KS yrittää käynnistää hyökkäystä, mutta MOTU on saanut aika hyvän otteen
matsista ja saa käännettäy peliä paremmin vastustajan alueelle.

5. minuutti: Epäonninen pitkä kiekko MOTU:lta, jonka seurauksena KS saa painetta alueelle.
Hercu hoitaa pelin rauhoittamisen ja jakaa kiekkoa eteenpäin. Tästä alkaa
MOTU:n painostusjakso Sabresin alueella, josta ei kuitenkaan synny mitään.

6. minuutti: Ympäripyöreän ottelun viimeinen minuutti. MOTU pitää kiekkoa ja saa
painetta alueelle, muttei tilanteita. Vaarallisin tilanne KS:lle vastaiskusta,
mutta peli päättyy tasan.

Tilastot:

2-2 Zippo (haule, Avain88)

Tasoituksen jälkeen hienoista MOTU:n hallintaa, mutta tilanteet todella kortilla. Kokonaisuudessaan
äärimmäisen tasainen peli, jossa turhia hienouksia ei nähty, tosin ei suuria mokiakaan. Tilanteet
olivat aika vähissä, mistä pitänee nostaa hattua joukkueiden puolustuspään pelaajille.

MOTU:n nelikko pelasi tasaisen hyvin, ehkä Duda heikoimpana lenkkinä.

Sabresilla Ayoso-Masta pelasi hyvän pelin ja Zippo oli hyökkäyspelaajista pirtein.
Tuomari: D-fence
Lisätty: 03.10.2006 23:34