Juza 2+1=3
Spike 0+0=0
Tikki 0+0=0

1. Erä

Kun RRB:n pakkikalusto vielä viritteli hikinauhoja ja pelitrikoita Juza karkaa suoraan aloituksesta muutaman epäonnistuneen riistoyrityksen jälkeen yksin läpi ja 1-0 taululle. Aikaa kulunut 4 sekuntia. Maalin hinta 0,20 e.

Amigohyökkäykset oli todellista myrkkyä RRB:n puolustukselle, joka pelasi jotain ihan muuta peliä. Juza ja Emre syöttelee ja hassuttelee, Juza pääsee laukomaan hyvästä paikasta ja 2-0 kun erää pelattu 1:30.

RRB heräilee pikkuhiljaa. HaBalla muutamia paikkoja tehdä mutta tarkkuudessa toivomisen varaa. 2:12 Clymer pääsee mailaviidakosta laukomaan ja maalivahtikin oli sopivasti pihalla ja tilanne kaventuu, 2-1.

Vain minuuttia myöhemmin jatkuu Gepardit vastaan Etanat leikki. Emre murtautuu etanabarrikadin läpi tavattoman helpon näköisesti maalin takaa ja insertoi kiekon alanurkkaan, 3-1. Maalin hinta 1,20 e.

Erän hahmo: Juza
Juza teki sitä, mitä Juza halusi ja RRB katsoi vierestä.

2. Erä

Sotajermu tuli piristämään RRB:n hyökkäystä onnistuneesti. Muutaman minuutti erää kulunut, kiekko pyörii vastustamattomasti Amigos päädyssä ja sotajermu löytää itsensä tekopaikasta, 2-3. RRB vaihtoi tyhjäkäynnin pois ja alkoi oikeasti pelata. Vaarallisia maalintekotilanteita oli runsaasti, joista iso kasa HaBalla, mutta hän ei onnistunut maalinteossa.

Erän hahmo: sotajermu
Sai omalla panoksellaan siirrettyä paineen Amigopäätyyn ja oli luomassa todella herkullisia tilanteita.

Erän Anti-hahmo: -HaBa-
Ensimmäisen erän tahti jatkui HaBan otteissa, ja helpoistakin maalipaikoista kiekot ohi.

3. Erä

RRB pisti kaiken peliin ja Amigos yritti kestää paineet ja iskeä ratkaisu vastaiskuilla. Amigos oli välistä pahasti altavastaajana, mutta Juzan hieno purku ränniä pitkin oman maalin takaa napsahtaa Emren lapaan. Pakille kebabia ja kiekko tyhjiin ajassa 5:02, 4-2. Tässä vaiheessa RRBn selkäranka katkesi ja loppuaika pelailtiin kummankaan joukkuen sen kummemmin yrittämättä.

Erän hahmo: ftaaby
Isoksi osaksi ftaabyn ansiosta Amigos kesti RRB rynnäkön ja voitti ottelun.

Tuomari: Körsklieg
Lisätty: 02.10.2006 23:18