MutiM 0+3=3

00:49 0-1 Mani (Preda)
02:32 0-2 Mani
03:42 1-2 gunski (V.Retku)

Ensimmäinen erä alkoi vauhdilla, kun uusi tulokas Habsin riveissä Mani maalasi oldschool-Habsilaisen Predan syötöstä. RB:n peli ei lähtenyt alusta kunnolla käyntiin ja Predalla olikin vain puolisen minuuttia avausmaalin jälkeen paikka, mutta tolppa kolahti. RB:kin pääsi vähitellen peliin mukaan ja 2:19 kohdalla Gunskin hienosta syötöstä Clymer karkuun, mutta veto kilahti 2 tolppaan. Seuraava hyökkäys Habsilta tuotti maalin, kun Mani rankaisi puolustuksen virheestä. Rowdytkin saivat maalitilinsä auki gunskin tarkalla kudilla. Plussat V.Retkun hienosta pitkästä avauksesta. Peli eteni alkuminuuttien jälkeen hyvin tasaisena ja loppuerästä molemmilla oli vielä hyvät maalintekopaikat. Habs pääsi maaliviivallekkin, mutta ei saanut survottua kiekkoa sisään.

11:53 3-5 Preda (Mani, MutiM)

Toinenkin erä alkoi näyttävästi, kun jo 8 sekunnin kohdalla gunski ja haba karkasivat oneen ja rankaisivat surutta. Habs ei kuitenkaan jäänyt kauaksi aikaa murehtimaan tasoitusmaalia, sillä 40 sekuntia myöhemmin Preda nousi upeasti laidasta keskelle ja ampui tulisen laukauksen etuylänurkkaan. Tämän jälkeen peli hieman rauhottui. Preda teki illan toisensa myöskin hienolla nousulla keskelle ja tarkka veto, tällä kertaa takanurkkaan. Erän loppu oli huikea, sillä puoleen minuuttiin Rowdy kavensi gunskin tarkalla vedolla, mutta 7 sekuntia ennen loppua Preda rynni väkisin kiekon kanssa verkkoihin ja helpotti Habsin asemaa viimeiseen erään

RB: saves 6, poss 48
Habs: saves 4, poss 52

15:05 4-5 Clymer (-HaBa-, V.Retku)
17:02 5-5 Clymer (Longi, -HaBa-)

Heti erän alussa Habsilla oli paikka ratkaista ottelu kokonaan, mutta Predan veto suuntautui hiukan liian keskelle ja maalivahti koppasi kiekon. RB lähti aggressiivisesti hyökkäämään 3:lla jättäen alas vain V.Retkun. Taktiikka oli tuottaa tulosta jo parin ensimmäisen minuutin sisällä, mutta maalien sijaan katsojille tarjoiltiin vain kaksi tolppalaukausta. Erän puolivälissä sitten tapahtui väistämätön. V.Retkun komea avaus löysi Haban, joka kiemuroiden päätteeksi syötti clymerille, joka laukoi napakasti kavennuksen 4-5:een. Tässä vaiheessa viimeistään olisi pitänyt ottaa toinen pakki vaihdosta kentälle, mutta Habs jatkoi riskipeliä 3 hyökkääjällä. Minuutti ennen loppua tämä uhkapeli kostautui, kun Clymer täräytti komean vedon b-pisteiden välistä. Loppuhetkillä mm. Predalla sekä muulla Habsin porukalla oli hyvä paikka nousta uudelleen johtoasemaan, mutta maaliviivaa lähemmäksi ei päästy.

RB: saves 7, poss 46
Habs: saves 5, poss 54