D.Beckham 2+0=2
Madonna46 1+1=2

1. erä

1-0 stravis

Arvio erästä: Ykköserä tarjosi jännitystä, ja puolenvälin tienoilla stravis tekikin johtomaalin YK:lle juuri ja juuri. Loppuerä mentiin tasatahtia, kummallakaan ei erityisiä paikkoja.

--

2. erä

1-1 Madonna46 (Arto)
1-2 D.Beckham (Madonna46, Arto)

Arvio erästä: Toisessa erässä alkoikin jo tapahtua, kun Madonna sai Artolta namupassin maalin eteen ja Mado tykitti maalivahdin kainalon alta Ajaxin tasoihin. Ajaxin painostus tuotti lopultakin tulosta, ja kun kerran maalihanat aukesivat niin pistetään sitten tuulemaan kunnolla. Ajax siirtyikin loppuerästä johtoon D.Beckhamin tarkalla laukaukselle takanurkkaan. Aivan toisen erän lopussa stravis sai vielä toisessa päässä paikan, mutta maalivahdin paras kaveri, tolppa pelasti.

--

3. erä

2-2 stravis (Fice, Akademiks)

Arvio erästä: Viimeinen erä oli todella huikea klassikko jos joku. Pari minuuttia pelattu, Ajax-pakisto yrittää pitää maskin, mutta stravis napauttaa terävästi kiekon suoraan maaliin maskin takaa. Loppuminuutit menivät YK:n yrittäessä ratkaisevaa maalia aloitusta ottamalla, maalia ei kuitenkaan syntynyt, joten edessä oli jatkoaika.

----

1. jatkoerä

Ei tilastomerkintöjä

Arvio jatkoerästä: 1. jatkoerä oli suurimmilta osin vain keskialueella pyörittelyä, lukuunottamatta Arton loistavaa paikkaa ratkaista ottelu yksin maalivahtia vastaan. Jännitystä tai ei, maali jäi silti puolitiehen. Kun maalia ei saatu, edessä oli toinen jatkoerä.

----

2. jatkoerä

2-3 D.Beckham

Arvio jatkoerästä: Aivan 2. jatkoerän aluksi Artolla oli lähes identtinen paikka kuin ensimmäisessä jatkiserässä; yksin maalivahtia vastaan. Tälläkin kertaa molke veti pitemmän korren, mutta vain niukasti. Lopulta se one and the only ratkaisija löytyi. Noin puolen erän kohdalla D.Beckham luikerteli kuin ankerias YK-puolustuksen läpi, ja siinä samassa maalivahtikin jäätyi, kun tämä "kultakenkä" laukoi jatkoon oikeuttaneen voittomaalin aivan takanurkkaan todella rivakasti. Yleisö halkesi riemusta, kun Ajax jatkaa välieriin SSK:ta vastaan voitoin 3-2, ja voittaa tämän ottelun toisessa jatkoerässä maalein 2-3. YK kesälomille, alun kahden ottelun edusta huolimatta.