Tilastot

Last PeriodLast Period - Marshallsaarten MainiotMarshallsaarten Mainiot 4-3

Tehopisteet

Last PeriodLast Period
Antsu 0+1=1
Ricky 1+1=2
Supa-Mar 0+0=0
Sweatt 0+2=2
Zak 3+1=4

Marshallsaarten MainiotMarshallsaarten Mainiot
Aluvanne 1+2=3
jetse 1+2=3
Juhi 0+0=0
Koikkis3 1+2=3
Örkki 0+0=0

Raportti
1.erä
00:09 1-0 Zak (Toni)
04:22 2-0 Zak

Divarikarsintapeli LP - MM. Ensimmäinen erä alkoi vauhdilla Last Periodin osalta. Zak purjehti komeasti maalille ja veivasi suoraan maaliin. Mainiot vasta käynnistelivät konettaan. Räjähdysmäisen startin jälkeen LP:kin rauhottui ja MM lähti varovaisesti hakemaan tasoitusmaalia. Peli pyöri kuitenkin liikaa kulmissa, eikä maalille päästy kunnolla. Paras tilanne tuli hieman ennen 4 minuutin rajaa, kun Klak pääsi vetämään b-pisteen tuntumilta, mutta hieman ohi takatolpan. Vastahyökkäyksestä LP oli lisätä johtoaan, mutta maalivahti torjui. Seuraava hyökkäys tuottikin tulosta ja Zak teki illan toisensa tarkalla vedolla. Loppuerä sujuikin höntsäkiekon merkeissä, eikä kumpikaan uhannut toistensa maaleja.

LP: saves 4, poss 43
MM: saves 1, poss 57


2.erä
09:47 3-0 Ricky (Antsu, Zak)
11:47 4-0 Zak (Ricky, Toni)

Toiseen erään tultaessa MM aloitti jälleen pyörityksensä, mutta Juhin veto vain hipaisi takatolppaa. Zakin kärkkyminen aiheutti suuria vaaratilanteita, avaukset eivät vain sattuneet lapaan. Seuraava tilanne tuli Klakille, joka nousi nätisti maalille, mutta veto pysähtyi LP:n hyvin pelanneeseen maalivahtiin. Last Period ei päässyt uhkaamaan MM:n maalia ennen kuin Rickylle pelattiin parilla hyvällä syötöllä paikka ja mies pisti varmasti takakulmaan. MM:n viimeistely takerteli vielä toisessakin erässä, eivätkä he onnistuneet rikkomaan kuparista. Zak iski vielä Rickyn hienosta lätystä 3 maalinsa ja mursi jo MM:n selkärankaa.

LP: saves 4, poss 53
MM: saves 0, poss 47


3.erä
12:26 4-1 Klak (jetse, Aluvanne)
13:36 4-2 jetse (Aluvanne, Klak)
17:24 4-3 Aluvanne (Klak, jetse)

Viimeisen erän alkuun MM vihdoin onnistui ja Klak iski maalin edestä kaivatun kavennuksen. Minuutti tästä ja Aluvanteen vedosta kimmonnut kiekko sinkoutui jetselle, joka törkkäsi kiekon verkkoon. LP:n pelaajien pulssi nousi, joka näkyi parissa hätäisessä syötössä ja menetyksessä. Puolivälissä erää jetsellä hyvä vetopaikka, mutta veto hieman ohi takatolpan. Pyöritys jatkui LP:n päässä kovana, mutta Last Periodin sumppu kesti. MM ei kuitenkaan hätyytellyt kovinkaan LP:n maalia, ennen Aluvanteen hienoa nousua maalille, josta syntyi tärkeä kavennus. MM oli vielä mukana peleissä hienolla nousulla. Viimeinen tilaisuus syntyi viimeisellä sekunnilla, mutta Klak ei onnistunut survomaan kiekkoa sisään.

LP: saves 1, poss 50
MM: saves 3, poss 50
Tietoja
Tuomari: Repsu
Lisätty: 01.08.2006 23:21

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.