Tilastot

HabsHabs - Los AmigosLos Amigos 3-2

Tehopisteet

HabsHabs
Kikihiri 2+1=3
MutiM 0+3=3
Rewl 0+0=0
Saarinen 1+1=2

Los AmigosLos Amigos
Emre 1+0=1
ftaaby 0+0=0
Spike 0+0=0
Tikki 0+1=1
timtim 1+1=2

Raportti
1. erä

1-0 Preda (MutiM)

Arvio erästä: Ensimmäinen erä ei ehtinyt vanheta kuin parikymmentä sekuntia, kun Preda tökkäsi MutiM:n syötöstä kiekon juuri ja juuri LA-maaliin. Heti Habsien maalin jälkeen Amigos rupesi painostamaan ja loi paljon paikkoja, kuitenkin tuloksetta.

--

2. erä

1-1 Emre (timtim, Tikki)
2-1 Preda (MutiM, Saarinen)

Arvio erästä: Habsien puolustus ei pitänyt toista erää, vaan Emre riistää kiekon laidasta ja pääsee yksin maalivahtia vastaan - tuloksena tasoitusmaali. Amigos ei kuitenkaan päässyt yhtä hyville maalintekopaikoille jatkossa, vaan toisessa päässä soi. Preda teki jälleen hienosta MutiM:n lätystä taukotilanteiksi Habsille 2-1.

--

3. erä

3-1 Saarinen (Preda, MutiM)
3-2 timtim

Arvio erästä: Kolmannen erän ensihetket heiteltiin pitkää Saarisen pudottua. Saarisen palattua taas kehiin ei kulunut kuin tovi, niin Saarinen on asialla tekemässä 3-1 osumaa. Maalia pohjustivat Preda ja MutiM. Kun erän viimeinen puoli vierähtää, yrittää Amigos maalia ilman maalivahtia - kiekko ei tuntunut millään löytävän tietään pömpeliin. Lopulta, pitkän yrityksen päätteeksi timtim pomputtaa riparin sisään, 3-2. Nämä jäävätkin sitten loppulukemiksi, timtimin maalin jälkeen ei juuri enää mainittavia paikkoja siunaantunut. Molemmille runkosarjan viimeinen ottelu, Habsille pisteet eivät juuri mitään merkitse - varma karsinta kakkoseen, Amigosit siirtyvät playoffseihin runkosarjan voittajana.



*** Preda
** Puhelin
* timtim
Tietoja
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 30.07.2006 23:33

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.