Welbert 0+2=2
Xirean 4+3=7

00:56 0-1 Puasonen (Xirean)
04:49 0-2 Puasonen (Welbert, Juakko)

Darra aloitti vahvasti ja Puasonen iski (jo) toisesta paikasta sisään. Tämän jälkeen Penetkin heräsivät ja peli jatkui tasaisena aina 4:49 asti, jolloin Welbertin loistava keso löysi Puasosen, joka pienien vaikeuksien kautta sai kuitenkin survottua kiekon maaliin.

Penet: saves 2, poss: 42
Darra: saves 1, poss: 57

07:44 0-3 Xirean
10:25 0-4 Xirean (Welbert)

Erän ensimmäinen maali syntyi järjettömästä kiekonmenetyksestä oman maalin edessä, josta Xirean rankaisi. Toinen maali syntyi myös kiekonmenetyksestä, tällä kertaa kulmassa, josta Welbert nousi maalille ja syötti helpon näköisesti Xireanille onen.

16:40 1-8 peipi (Xirean, Puasonen)

Gonapappan toivomaa ihmenousua penet eivät saavuttaneet, sillä 8sek ja Darra ratkaisi ottelun lopullisesti. Xirean järjesteli ja teki itse yhden. Puolisen minuuttia myöhemmin Xirean iski läpiajosta ja peli oli jo 0-7. Gwarth iski lohdutusmaalin Darran löysäiltyä puolustuksessa. Maalin jälkeen Darra kiristi otettaan, eikä antanut Peneille paljoakaan mahdollisuuksia loppuerässä.

Penet: saves 5, poss 47
Darra: saves 3, poss 53