Tilastot

HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy - Hc HalkoHc Halko 3-3

Tehopisteet

HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy
Jebsu 0+2=2
Kalle 1+0=1
Napoleon 0+1=1
tikru2 1+0=1
Todd 1+1=2

Hc HalkoHc Halko
Eskoo 1+0=1
Jii 1+1=2
Kaarto 1+1=2
Maha 0+0=0

Raportti
1. erä

1-0 Kalle (Napoleon)
1-1 Eskoo (Vallin, Jii)

Arvio erästä:

Roikkujen johtomaalista huolimatta erää hallitsi melko selvästi Halko. Erän loppupuolella tullut tasoitusmaali Eskoon toimesta tuli maalinedusrymyn päätteeksi, ja ansaitusti. Maalien jälkeen Roikut vetäytyivät selvästi enemmän puolustamaan Halon hyökkäyksiä.

--

2. erä

1-2 Vallin

Arvio erästä:

RoikkuLämy pyöritti erää, mutta maalin teki Halko. Kiekko pomppaa maalinedustalta suoraan Vallinin lapaan, ja hän rämpyttää kiekon juuri ja juuri viivan yli. Maalin jälkeen Roikut ryhdistäytyivät kunnolla, mutta laukauksia ei tehty vaan tyydyttiin pyörittelyyn ja pelkkään syöttelyyn.

--

3. erä

2-2 Todd (Jebsu)
3-2 tikru2 (Todd, Jebsu)
3-3 Jii

Arvio erästä: Viimeinen ja ratkaiseva erä tarjosi jännitystä viimeiselle sekunnille asti. Toisen erän aluksi Todd heitti lirun takanurkkaan. Eikä mennyt aikaakaan siitä, kun tikru2 sai hyvän syötön Toddilta, kiemurteli puolustuksen ohi ja sai vapaasti tehdä johtomaalin Roikuille. Ja ei vieläkään mennyt pitkään, kun RoikkuLämyn maalivahti sylki kiekon eteensä, ja Jii rämpäytti kiekon verkkoon. Jiin osuman jälkeen ei enää maaleja nähtykään, mutta paikkoja sitäkin enemmän, erityisesti Roikkujen puolelta. Todd sekä tikru2 laukoivat tolppaan, ja RoikkuLämy pyörittely erän loppupuoliskoa muutenkin. Tuloksena oli kuitenkin tasapeli, Roikuille varmasti pienoinen pettymys - Haloille sen sijaan pieni ilon aihe surkean divarikauden keskellä.

*** Vallin
** tikru2
* Todd
Tietoja
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 28.06.2006 19:44
Viimeisimmät kohtaamiset

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.