Tilastot

HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy - UnforgivenUnforgiven 3-1

Tehopisteet

HC RoikkuLämyHC RoikkuLämy
Jebsu 0+0=0
Kalle 0+0=0
Napoleon 0+1=1
tikru2 2+0=2
Todd 1+1=2

UnforgivenUnforgiven
januzki 0+0=0
Kaasu 1+0=1
Keskinen 0+0=0
MJ-jörri 0+1=1
Omiisi 0+0=0

Raportti
1. erä

-Ei tilastomerkintöjä-

Arvio erästä: Ensimmäinen erä ei tarjonnut katsojille kuin keskialueen pyörittelyä. Pari paikkaakin nähtiin, niistä paras Toddilla - hän pääsi pyssyttämään läheltä, mutta maalivahti oli hyvin mukana.

--

2. erä

0-1 Kaasu (jörri)

Arvio erästä: Mitä pitemmälle erä eteni, sitä pahemmin Roikut olivat kipsissä. Noin puolenvälin kohdalla Kaasu tuikkasi jörrin syötön maalinkulmalta sisään, ja kuparinen rikkoutui vihdoin. Maalin jälkeen FO painosti vielä kovemmin, mutta maalia ei saatu enää syntymään.

--

3. erä

1-1 Todd
2-1 tikru2 (Todd, Napoleon)
3-1 tikru2 tm

Arvio erästä: RoikkuLämyn alkoi vihdoin kolmannessa erässä herätä, ja raivolla. Erän toisella minuutilla Todd sai avopaikan, ja toista sellaista hän ei jättänyt käyttämättä. Seuraava RoikkuLämyn kunnon paikka johti myös osumaan, tikru2 pääsi läheltä b-pisteitä laukomaan, eikä todella erehtynyt. Alakynnessä ollut Roikku nousikin yhtäkkiä niskan päälle ja johtoon! Viimeisellä minuutilla FO yritti tasoitusta jopa ilman maalivahtia, mutta yritys kostautui kun tikru2 teki ottelun toisen ja samalla viimeisen maalin. RoikkuLämylle arvokkaat pisteet, FO jäi niukasti pisteittä.

*** tikru2
** Kaasu
* Todd
Tietoja
Tuomari: Phaneuf
Lisätty: 28.06.2006 18:47

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.