Völlig Zugefroren EMVöllig Zugefroren EM - Kangasalan VoittoKangasalan Voitto 3-3

0-1 Shefki (Jolli)

Arvio erästä: Ensimmäistä erää ei ehditty pelaamaan kuin harva se hetki, ja Shefki iski heti tulisella kaukolaukauksellaan KaVon 0-1 johtoon. VZEM painosti jo ennen tätä, ja painostaminen vain voimistui, mitä pitemmälle erä eteni. Lähes jokaisella VZEM-pelurilla oli ainakin yksi mahdollisuus survaista kiekko pömpeliin, mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Toisessakaan päässä ei tapahtunut sen kummempia enää, KaVo vain rakenteli paikkoja - maalinteossa onnistumatta.

--

1-1 Koala (Maple, Jackal)
1-2 lasse89 (Karpov)
2-2 Koala (Maple, Nikkke)
3-2 Maple (Koala, Nikkke)

Arvio erästä: Erä oli kokonaan täydellistä hawaijipalaa, kiekko meni koko ajan päästä päähän. VZEM pyrki rakentelemaan itselleen paikat ja tekemään laukauksia läheltä maaleja, kun taas KaVo pyrki saamaan aikaiseksi läpiajoja pitkillä syötöillä. Molemmat kannattivat, sillä ensin Koala sai hyvän syötöt Maplelta ja siirsi kiekon hallitusti maaliin. Vain vähän perään lasse89 sai namuavauksen Karpovilta ja karkasi läpiajoon, tuloksena 1-2. Eikä vieläkään saatu odottaa pitkään, kun Koala rankaisi ensin maalin tehden, sitten kimmottaen kiekon Maplelle joka ronkki molkelta kiekon verkkoon. Pelissä oli aivan uusi syke, ja KaVokin joutui pelaamaan huomattavasti harkitummin.

--

3-3 lasse89 (Jolli, Karpov)

Arvio erästä: Kolmas ja viimeinen erä oli melko tasainen vääntö, jossa molemmilla joukkueilla oli avaimet voittoon. Ottelun puolivälin jälkeen KaVon turhaa näpertelyä hylkivä taktiikka toimi, ja lasse89 pääsi tuikkaamaan illan toisen osumansa, ja tasoitti lukemat. Maalin jälkeen ei sitten juurikaan enää paikkoja kumpaakaan päähän nähty, vaan pisteet tasattiin.