New Delhi BullsNew Delhi Bulls - Hc HumbaHc Humba 3-3

kolme 1+0=1
Mauska 0+0=0
Pulsu 0+2=2

1-0 Fallen (M.Bartek, Shar)

Arvio erästä: GWB aloitti hyvin, ja Fallen sivalsi heti ottelun alussa hienon maalin Bartekin esityöstä. Tämän jälkeen Humban pakka hajoili aika pahasti, ja pakisto yritti koko ajan sinnitellä nopeiden hyökkääjien perässä siinä onnistumatta. Humballa ei juuri paikkoja ollut, GWB puolusti todella tiiviisti.

--

1-1 Heatley (Pulsu)
2-1 M.Bartek (Fallen, Shar)
3-1 M.Bartek (Fallen, Mxyzptlk)
3-2 Heatley (Pulsu)

Arvio erästä: Maalien täyttämä erä oli kaikkea sitä mitä kansa katsoo ja pelaajat harovat harmaita hiuksiaan. Oli pyöritystä, jännitystä ja tahtoa. Fallen järjesteli M.Bartekille pari todella hienoa paikkaa ja mies ei niistä erehtynyt. Heatleyn maalit olivat todella hienoja, ensimmäinen loppuun asti pelattu tilanne ja toinen hieno upotus takanurkkaan ohi GWB-maalivahdin.

--

3-3 kolme

Arvio erästä: Heti kolmannen erän aluksi kolme pääsi vapaalle sektorille laukomaan 3-3 tasoitusmaalin. Tämän jälkeen Humban painostus ei kuitenkaan enää tuottanut tulosta, ja GWB:kin yritti aivan ottelun lopussa sulkemalla saada maalia, kuitenkin siinä onnistumatta. GWBHC:lle tärkeämpääkin tärkeämpi piste putoamistaistelua vastaan, Humballekin tärkeä piste pudotuspelipaikan varmistamiseksi.