DevilsDevils 4 4 3
Gunz For HireGunz For Hire 0 2 1
DevilsDevils 52% 45% 47%
Gunz For HireGunz For Hire 47% 45% 52%
Sarjan kolmas mittelö. Devils on nyt selkä seinää vasten, kun G4H onnistui nousemaan ensin ilman maalivahtia tasoihin ja jatkoerän ensimmäisellä minuutilla Mos laittoi mustan uuniin. Devils kuitenkin toisessa ottelussa heräsi pelaamaan, eikä G4H ollut juurikaan kuskin paikalla ottelussa. Pikemminkin päinvastoin.

01.06 0-1 Kalezki (Mos) - Kalezki pääsee ensin kokeilemaan vetoa maskitettuun maalivahtiin. Veto pomppii kuitenkin väljemmille vesille, jonka Mos saa sen ensiksi haltuun. Maalille Kalezki on jäänyt vapaaksi ja Mos tietää mitä tekee.
01.24 1-1 miktok (Bogdan Reto) Nopea kuitti näkee päivänvalonsa, kun Bogdan levittää miktokille ja vapaasta paikasta kiekko löytää tiensä etukulmaan.
03.46 2-1 miktok (Reto) - kun lähes jokainen pääsi näyttämään jalkakynäosaamistaan, niin se virhe tapahtuu Mos:ille. Reto riistää laidassa kiekon ja jatkaa nopeasti miktokille bravuurisektorille, eikä tornareiden mukaan top-50 globaali CS-pelissä erehdy vaan laukoo tolpan kautta Devilsin johtoon.
05.18 3-1 Reto (miktok) - one.

- Poikkeuksellisen vauhdikas erä kahteen ensimmäiseen peliin verrattuna. Näyttää myös siltä, että jokainen kentällä olijoista osaa jalkakynän.

07.34 4-1 Reto (miktok) - Reto laukoo 1vs1 tilanteessa ronskisti pisteeltä sisään.
07.50 teippi kokeilee siniviivalta. Marjoja marjoja.
08.32 Bogdan heittäytyy urheasti deken lämärin eteen
09.30 Devils träppää nyt erittäin hyvin, eikä pääse G4H laadukkaille vetopaikoille.
10.00 potentiaalinen gamesaver G4H veskarilta
10.15 Reto puolittain läpi, veto jää piippuun ja veskari hoitaa.
10.40 5-1 Reto (miktok) - miktokilta vahva stoppari ja tie oneen on selvä.
10.57 5-2 Mos (teippi Kalezki) - Peli ei olekaan selvä? Kiekko käy tolpassa ja Mos siirtää sen maaliin
11.18 5-3 Mos (deke Kalezki) - Deke tykittelee viivalta! Kiekko käy parikin kertaa tolpassa ennenkuin Mos siirtää sen maalin kulmalta sisään.
11.49 5-4 Mos (Kalezki teippi) - Tyylipuhdas keso löytää Mosin takatolpalta ja hatullinen alle minuuttiin valmis. #sulaminen?

- Peli vaikutti olevan jo selvä, kun Reto laittoi hatullisen täyteen. Kiekkoliiga on kuitenkin nopea sarja ja kolmanteen erään siirryttäessä kaikki on mahdollista. 4 maalin johto kuihtui maalin johdoksi vajaassa minuutissa.

13.35 Darp ilmestyy vaihtopenkille
13.43 5-5 Kalezki (Mos) - Devilsiltä merkkausvirhe ja Mos huomaa Kalezkin vapaana keskustassa. Pääsee kaikilta karkuun ja tarkka sijoitus takakulmaan.
13.45 Darp lähtee vaihtopenkiltä
14.46 5-6 Mos (teippi deke) - Devils on aivan sekaisin. Teippi siirtää Mosille ja Mos kuljettaa etukulmaan.
15.50 Devils kilauttaa tolppaan.
17.20 Mos puolittain läpiajossa. Devils puolustus onnistuu sen verran häiritsemään, että veto jää tussuksi.
17.45 6-6 miktok (Reto) - Reto vie tikkarin teipiltä. Miktok saa kiekon lähes välittömästi. Deke huomaa tilanteen ja yrittää pelastaa tilanteen mutta top50-globaali rankaisee tilanteeksi 6-6!

Jatkoerä
18.37 Holden ottaa ison peiton. Kalezki pääsi pisteeltä kokeilee.
20.29 Mos ja teippi karvaavat kahdestaan Bogdanilta kiekon. Teippi pääsee pisteeltä kokeilemaan mutta veskari tällä kertaa parempi
21.23 6-7 Mos (teippi Kalezki) - Mos pääsee alalaidasta kokeilemaan maalia. Vetää ensin pisteeltä, jonka moke sylkee eteensä. Mos pääsee irtopaloille ensimmäisenä ja laukoo kiekon verkon perukoille. Gunz 4 Hire jatkaa matkaansa Kiekkoliigan finaaleihin!

Tuomari: Spears
Lisätty: 31.10.2018 21:47