Elite RazorElite Razor - Masters of The UniverseMasters of The Universe 2-0

Hulk 0+0=0
jedi 0+0=0
kölli 0+0=0
öbe 0+0=0

Elite-tason partaterät - He-Man, Universumin valtias ottelua saapui Eternos palatsin juurelle katsomaan kourallinen katsojia.

Alkuminuutit kuluivat Universumin miesten liikutellessa kiekkoa kivasti, parit maalipaikatkin saatiin nopeasti luotua. RaXorit tyytyivät pariin huonosti toteutettuun vastahyökkäykseen. Mutta, kuin varkain Kadlec pääsee hyvän avauksen jälkeen läpiajoon ja veivaa veräjänvartijan eleettömästi. Sekunti tai kaksi myöhemmin sama mies taas osittain karussa mutta ei osumaa tällä kertaa. MOTUkat eivät vetopaikoille yltäneet vaikka kiekko liikkuikin.
*** 1-0 by Kadlec (Mazzio, Kristian)

Tasaista 2.divari vääntöä väännettiin erän alku. Puolentoista minuutin kohdalla jedi tarjoilee köllille maalipaikan, muttei tulosta. Kahden minuutin kohdalla akseli Wakke-Kadlec pelaavat Wakelle selvän maalipaikan muttei maalia nähdä vieläkään. Wakella tuhlaajapojan-linja, taas missattu maalipaikka. Toisessa päässä jedi lähettää köllin puolittaiseen läpiajoon - ohi. Hyökkääjät olivat molemmilla erän hahmoja, paremmalla viimeistelyllä jopa staroja.
- no goals -

35sek pelattu ja Wakke jalkakynän turvin hyvään vetopaikkaan mutta taas helähtää ohi maalin. Sama mies 30s myöhemmin, veskari koppaa. Keskialueen pelailua, kunnes Mazzio hätkähdyttää melkein omalla maalillaan, jatketaan kuitenkin edelleen 1-0 tilanteesta ja odotellaan Motukoiden loppukiriä. He-Manin aseenkantaja maalivahti otetaan neljän minuutin kohdalla pois ja haetaan tasoitusta kuumeisesti, Kristian kuitenkin niittaa loppulukemat tyhjiin. Ja loppu on pelailua.
*** 2-0 by Kristian (Wakke) tm

Molempien viimeistely hieman pissi, Motulla pissi vain enemmän ja pointsit matkaavat He-Manin arkkiviholliselle, Skeletorille.
Tuomari: Viisumi
Lisätty: 15.06.2006 22:42