Odotettavissa erittäin tiukka ja tasainen ottelu.
Molemmilta joukkueilta ratkaisupelaajat harvassa (?), Brennan ja MutiM tulevat varmasti olemaan tärkeässä roolissa joukkueidensa pelissä.

*** 1-1 Darkki (MutiM)
*** 2-1 MutiM
*** 2-2 Brennan (Pappis)
*** 2-3 PWNAGEr

Ottelu alkaa heti TVV:n rankalla pyörityksellä, ja jo ajassa 00:46 PWNAGEr siirtää maskin ansiosta 1-0 johdon. Mutta ei aikaakaan kun Darkki pääsee aloituksesta rankaisemaan MutiMöön syötöstä tasoituksen, pelikellossa 00:50?!
Tämän jälkeen peli rauhoittuu huomattavasti. Ex-Kauhava setärnä kuitenkin missaa syötön suoraan MutiMöön lapaan joka siirtää vaivatta kiekon maaliin. PITKÄ ILTA TULOSSA. Brennan heittää lättyrannarilämärin takakulmaa kohti ja sehän uppoaa! Preda pääsee ties kuinka monennen kerran yrittämään laukausta a-sektorilta, mutta tuloksetta. Aivan erän viimeisellä minuutilla PWNAGEr pyörittää Habs-puolustuksen s-marketille ja tällää 2-3 johdon. Puhelimella saattoi mielestäni olla pientä häikkää luistimien terissä, mutta huoltaja varmasti hoitaa sen puolen kuntoon erätauolla

Saves: 8 - 6
Poss: 53 - 46

*** 2-4 setärnä (Wile, PWNAGEr)
*** 3-4 MutiM (Preda)
*** 4-4 MutiM (Darkki, Preda)
*** 4-5 setärnä

Toiseen erään ex-HCAPpeluri Wile pääsee peliin mukaan kun hän ilmestyy erätauolla penkille.
Preda löytää minuutin pelin kohdalla littimäisellä keskityksellään takatolpalta MutiMöön, hän kuitenkin survoo kiekon vain tolppaan. PWNAGER riistää kiekon jälleen kerran Puhelimelta, hän siirtää kiekon Wilelle joka toimittaa sen taas setärnälle joka sijoittaa illan neljännen osuman joukkueelleen. HABS-PUOLUSTUS HUKASSA. Tästä kuitenkin n. puoli minuuttia niin ollaan jälleen maalien maussa. Tällä kertaa Predan keskitys löytää MutiMöön joka huitoo kiekon verkkoon. Joo ja siitä sitte taas vähän aikaa niin sama mies asialla, tasoitus 4-4.
Aivan erän viimeisillä hetkille Wile siirtää kiekon setärnälle, joka laukoo kiekon tarkasti ohi Hasekin, setärnälle illan toinen osuma.
Saves: 1 - 5
Poss: 55 - 45

*** 5-5 Darkki
*** 5-6 Wile
Viimeiseen erään, Habs yhden maalin takaa-ajoasemassa. 13 sekunnin kohdalla Darkki yllättää heikosti pelanneen Salon maalillaan, tasoitus 5-5.
Peli aaltoilee päädystä päätyyn. Ajassa 03:26 Wile räjäyttää WyXin johtaman katsomon aaltoliikkeisiin. Kentältä alkaa kuulua turhautumisen merkkejä, vaihtoaitioon asennettu mikki huutaa nupit kaakossa "mitä vittua sä teet".
Kyseisellä kaverilla taitaa olla myös suhde Salon kanssa, läheistä kontaktia oli havaittavissa 5 minuutin pelin kohdalla. Ottelu päättyi maalirikkaiden vaiheiden jälkeen Viru Valgen ehkäansaittuun voittoon.
Ei ollu tänäänkään tuomarille helppo päivä.

Saves: 6 - 2
Poss: 47 - 52

*** MutiM
** Wile
* PWNAGEr

EDIT: SETÄRNÄN TOINEN MAALI ON MERKATTU TILASTOIHIN, TUOMARI EI MUISTA KUITENKAAN MILLOIN JA MISSÄ ERÄSSÄ KYSEINEN MAALI SYNTYI.
Tuomari: Hudler
Lisätty: 08.06.2006 20:20