3.53 3-3 slo

*** starcraft
** pulsu
* slo

ensimmäinen erä oli suht karkean näköistä kiekkoa, paikka paikoin malpon peli vaikutti kulkevan vastustajan alueella, näin myös tekivätkin pari osumaa muuten erä oli tylsä paitsi starcraftin jäätyminen helpossa läpiajo tilanteessa.

toinen erä oli entistäkin karmaisevampaa ja vielä sekavempaa kuin ensimmäinen erä, humba otti mummoa jenkka kahvoista kiinni ja selkeästi oli pääsemässä otteluun mukaan, näin ollen kavennus syntyi erän loppupuolessa.

kolmanteen erään lähdettäessä salama alun saaneet humbalaiset tasoittivat jo 9 sekunnin pelin jälkeen, eikä aikaakaan niin lukemat olivat jo 2-3
tässä tilanteessa malpo saa kyllä katsoa peiliin todella heikon kolmannen erän puoliskan takia, tästä kummiskin slo erottui pirteänä ja teki päätöslukemiksi 3-3.

ja jos valittamista kaikista puuttuvista pilkuista ja pisteistä niin elämä on tuomaroikaa ite :)
Tuomari: Ubula
Lisätty: 03.06.2006 00:36