AvengersAvengers 63% 58% 46%
Mahtava ottelu Huittisen Huima vastaan Avengers on alkamaisillaan.
Mielenkiintoista nähdä miten Winnik ja Oikea hoitaa hommansa, molemmat erittäin taitavia pelaajia.

1. Erä

Avengers saa erän alussa hyvin vaarallisen paikan luotua. Oikea on virittämässä kutia melkein tyhjään maaliin, mutta Hara on maalivahdin alueella...
Winnik harhauttaa hienosti hyökkäysalueella ja syöttää hyvään paikkaan Luccille mutta ei tee.
Winnik avaa loistavan avauksen Luccille, joka syöttää LoiBille ja LoiB iskee pelin 1-0

*** 1-0 LoiB

Tuomari ihmetteli vieläkin Winnikin komeaa avausta ja Avengers on jo tuonut pelin tasoihin.

*** 1-1 Loren Hara

Avengers rakentaa hienosti hyökkäyksen ja pääsee Oikean syötöstä 2v1 Loren syöttää Haralle ja Hara isg.

*** 1-2 Hara Loren Oikea

Erä on paketissa, HuHulta erittäin rikkinäistä pelaamista.

Erätauolla saatiin pikainen haastattelu katsomossa istuneelta Typholta.
Typho miksi olet täällä katsomon puolella?
- syön kepappia, ei täsä nyt kerkii pelille

2. Erä

Erätauolla kentälle juoksi alaston Näpä huutaen GO HARAAA, kyseinen henkilö sai porttikiellon Vallu:n tuomaroimiin otteluihin.
Oikea oli tilanteesta niin hämmentynyt, että poistui pelistä. Jäimme odottelemaan Oikeaa, jotta peliä voidaan jatkaa.

Heti erän alussa molemmilta joukkueilta hyvin aggressiivista hyökkäämistä, päädystä päätyyn mennään.
Hyökkäyspään aloituksesta Thomas73 zippaa Winnikille ja Winnik laittaa ranteella hölmistyneen maalivahdin taakse kiekon.

*** 2-2 Winnik Thomas73

Winnik ohittaa Avengerssien puolustuksen hienosti ja syöttää hyökkääjälle, mutta kyseinen kaveri ei saanut kiekkoa tyhjään maaliin sörkittyä.
Koko erä on ollut hyvin viihdyttävää kiekkoa, päädystä päätyyn on menty lujaa ja maalipaikkoja on ollut hyvin paljon.
Hara yrittää pisteeltä, mut eic.
Loren yrittää kynäillä sinisellä, mutta menttää kiekon. HuHu pääsee yrittämään 3v1, mutta hyökkääjien tehottomuus näkyy ja maalia ei synny.

Toisessa erässä HuHu sai selvästi tsempattua ensimmäiseen erään verrattuna, mutta maalinteko tuntuu olevan hyvin haastavaa kyseisen joukkueen hyökkääjille.

3. Erä

Loren kynää puoljengii kahville, pääsee tälläämään pisteeltä, mutta Lucci korjaa riparit pois.
LoiB virittää vedon pisteeltä, Winnik ehtii ripariin mutta tällää sen 2 metriä ohi maalista.
Winnik virittää vaarallisen kudin pisteen tuntumasta, mutta veska ehtii venyä eteen.
Pari minuuttia pyörittiin Avengerssien päädyssä ja Lucci laittaa lopulta kiekon maaliin.

*** 3-2 Lucci Thomas73 LoiB

Oikea yrittää vetoa suoraan syötöstä, mutta veto menee vielä enemmän ohi kuin Winnikin ripariyritys.
Oikea tekee hienosti tilaa itselleen ja saa syötön Lorenilta, mutta ei saa vetoa aikaiseksi.
Vastahyökkäyksestä Winnik laittaa kiekon maaliin kauniisti pisteeltä.

*** 4-2 Winnik Lucci

Kolmannessa erässä Avengers on näyttänyt aivan surkealta ja HuHu pääsee vielä kerran rankaisemaan.

*** 5-2 Thomas73 Lucci Winnik

Erän lopussa HuHun pelaajat hyvin sydäntälämmittävästi kiittää tuomaria.