Mielenkiintoista nähdä zibbi kentällä, mies ei kovin aktiivisesti ole käynyt pelailemassa.
Kaunarit ovat tehneet kokoonpanoon pienen muutokseen edellisestä pelistä, joukkueen paras pelaaja kip on laitettu katsomoon ja huig tulee kentälle hänen tilalleen.
Myös Siniviivoilla pöhnäke on katsomon puolella mikä on ihmeellistä.

1. Erä

Siniviivat saavat pitkän hyökkäyksen aikaiseksi ja Dumpe laukoo, mutta veska torjuu.
huig:n avauksen katkoo dumpe joka siirtää zibille, mutta veska torjuu myös tämän.
Kaunarit ovat vaikeuksissa omassa päässä, Dumpe kesottaa maalille, mutta zibbi ei ehdi tökkäämään kiekkoa tyhjiin.
Kaunareilla vaikeuksia löytää syöttöpaikkoja hyökkäysalueella, jonka seurauksena wnb avaa Dumpelle ja hän laittaa pisteeltä sisään peli 1-0.

*** 1-0 Dumpe wnb Bein

Ensimmäinen erä oli Siniviivojen ylivoimaista dominointia. Kaunarit eivät tunnu löytävän omia pelaajia kentältä ja hyökkäyksiin lähdöt ovat hyvin vaikeita.

2. Erä

Dumpe pääsee heti kokeilemaan pisteeltä, mutta tällä kertaan veska venyy eteen.
Komean kuvion päätteeksi Bein pääsee tykittämään pisteeltä hienon kudin sisään. Peli 2-0

*** 2-0 Bein zibbi wnb

Kaunarit pääsevät hyökkäysalueelle ja adihasla löytää maalinedestä pöynäken, mutta maalintekoyritys päättyy maalivahdille.
Siniviivat jälleen kerran hienoja passikuvioita hyökkäysalueella ja Dumpe pääsee tykittämään vapaasti pelin 3-0.

*** 3-0 Dumpe zibbi wnb
*** 4-0 Dumpe zibbi

Jäi maali näkemättä, mutta tässä ei voi muuta sanoa kun että todella hukassa näyttää olevan Kaunareitten peli.
Dumpe laittaa hienosti kiekon verkon perukoille. Peli jo 5-0

*** 5-0 Dumpe zibbi wnb

zibbi ja dumpe 2v1, zibbi ottaa ohjat omiin kätösiin ja vetää pisteeltä komean kudin. Peli kuuteen nollaan.

*** 6-0 zibbi Dumpe Bein

Huhhuh mikä erä, kyllä ovat Kaunarit hätää kärsimässä.

3. Erä

Kolmas erä alkamassa, jää nähtäväksi saiko zälä joukkueen keskittymisen takaisin peliin.
Ensimmäiset kaksi minuuttia Siniviivojen hallinnassa satunnaisia hyökkäyksiä Kaunareilta lukuunottamatta.
zälä kesottaa maalille missä huig venaa, mutta hyvin puolustanut Bein on myös nyt hereillä ja siivoaa kiekon pois.
Komean karvauksen päätteeksi zibbi siirtää Dumpelle ja Dumpe rankaisee. Peli 7-0.

*** 7-0 Dumpe zibbi

adihasla saa karvattua wnb:ltä kiekon pois ja syöttää zälälle joka upottaa kiekon lähes tyhjään maaliin. 7-1.

***7-1 zälä adihasla huig

Ottelu on päättynyt kiitokset ovat kirjoitettu.

*** Dumpe
** wnb
* Bein

Matsin jälkeen otettiin haastatteluun Siniviivojen kulmakivi wnb

Mitä mieltä olit pelistä ja miksi zibbi oli kentällä ja pöhnäke katsomossa?
- Pelihä kulki yllättävän hyvin. Maalei tuli liukuhihnalta. Ja pöhnäke oli katsomossa koska zibbi halus päästä tilastoihi ees kerra kaudes.

Teillä on hyvin alkanut tuo alkukausi, mihin sijalle arvioisit Siniviivan päätyvän runkosarjan lopuksi.