Blackhawks 1 6 2
HPKHPK 2 1 4
Blackhawks 61% 50% 50%
HPKHPK 38% 49% 49%
Blackhawks vastaan Kaniit ja Rohkeat on alkamassa, luvassa varmasti kovaa hyökkäystä Blackhawksien leiriltä ja erittäin tarkkaa puolustamista Kaunareitten joukkueelta.
Varmasti mielenkiintoinen ottelu luvassa.

1. Erä

Kaunarit saavat erän alkuminuuteille hieman painetta vastustajan päätyyn, mutta tolppaan kolahtaneeseen laukaukseen päädyttiin.
Ensimmäiset kaksi ja puoli minuuttia ovat olleet hyvää päädystä päätyyn kiekkoa.
Blackhawks saa noin 30 sekuntia kestävän hyökkäyksen aikaan, mutta migi on maalivahdin alueella ja aloitus viivalle.
ere menettää keskialueella kiekon ja adihasla pääsee yrittämään vaarallisesta paikasta, mutta maalivahti torjuu.
Vastahyökkäyksen päätteeksi Kaunareitten päädyssä menetys ja migi rokottaa lukemat 1-0.

*** 1-0 migi

En ehtinyt nähä mitään mut komia maali varmaan oli. migi 2-0

*** 2-0 migi hipazu ere

Loppuerä aikalailla Kaunareitten päässä, mutta ei vaarallisia maalipaikkoja.
Ensimmäinen erä hyvin tasainen, Blackhawksit pääsi kuitenkin rokottamaan pariin otteeseen.

2. Erä

Toisen erän alussa zälä ja pöynäke pääsevät 2v1 tilanteeseen, zälä siirtää hienosti pöynäkelle mutta viimeistely ei onnistu.
Ensimmäisten parin minuutin aikana Blackhawks eivät ole saaneet mitään aikaseksi. Kaunarit pelaavat hyvin tarkkaa kiekkoa.
zälä pääsee vetopaikalle mutta hipazu ehtii eteen.
zälä saa hyvän vedon aikaiseksi mutta veska torjuu.
Toinen erä meni aivan kokonaan Kaunareitten hallinnassa, mutta eivät saaneet viimeisteltyä sitä kavennusta.
Blackhawks näyttää hyvin vaisulta toisessa erässä, aivan kuten pelaisivat ilman pelinrakentajaa (ylempääpuolustajaa).

3. Erä

Viimeisen erän alkuminuutit Kaunareitten hallinnassa.
Blackhawks saavat toisen erän puolivälissä hyvän pitkän hyökkäyksen aikaseksi, mutta kip rauhoittaa tilanteen.
Kaunarit saavat hyvin vaarallisen hyökkäyksen aikaseksi, mutta eivät saa vieläkään kiekkoa maaliin.
Kaunarit menettävät omassa päässä migi ja ere onessa, ere ei tee.
migi laittaa naulan arkkuun 3-0.

*** 3-0 migi ere Thierry

*** migi
** hipazu
* kip

Matsin jälkeen saatiin haastatteluun ottelun paras pelaaja migi.

Pelinne näytti hyvin heikolta ajoittan, mistä arvelisit tämän johtuvan?
- uus pelaaja tärkeimmäl pelipaikal, nykykiekon neluriepäaktiivisuus eli sitä kautta toistojen määrän vähäisyys johti siihen ettei kemiat ollu kohdallaan ja sitä kautta peli vielä hakemista, mutta tärkeet pointsit kotiin

Kyseinen pelaaja oli siis Thierry, oletko miettinyt miten jatkatte tästä eteenpäin? Yritättekö parantaa tuon nelikön pelaamista, vai teetkö kokoonpano muutoksia?
- todennäköisesti jatketaan samalla nelikolla pari matsia, mutta pyritään vaihtelee hyökkääjiä keskenään (ardian, reto & migi)

Kiitos haastattelusta ja onnea loppukauteen!