Oklahoma City ThunderOklahoma City Thunder 5 2 2
Neal ChaucerNeal Chaucer 6 2 1
Oklahoma City ThunderOklahoma City Thunder 57% 54% 53%
Neal ChaucerNeal Chaucer 42% 46% 46%
Molemmilla joukkueilla edellisestä ottelusta tappio alla. OKC hävisi Voodoolle ja NC Tyrmäykselle.

Tasapaksu erä molemmilta, kummallakaan ei älyttömiä paikkoja. Toivottavasti toinen erä on hieman jännittävämpi.

01:04 1-0 Reto (Bisc, jlo) - Reto siirtää kiekon maalinedestä edestä varmasti sisään.

04:40 1-1 Karjis (Xirean, Darkki) - Xirean syöttää Karjikselle, joka lataa voimalla kiekon takanurkkaan ohi OKC moken.

Hallinta siirtyi Oklahomalle, mutta siitä huolimatta NC pystyi tasoittamaan ottelun ja oli lähellä siirtyä viime sekuneilla johtoon.

02:38 2-1 Bisc (Reto, jlo) - 2vs1 hyökkäys, Reto syöttää viereen Bisc:lle, joka vetää kovan laukauksen takanurkkaan.

OKC oli hieman parempi ja otti ansaitun voiton lukemin 2-1.

Pyysin molempien joukkueiden jäsenen kuvailemaan omiensa esitystä yhdellä sanalla:

Reto: tahmea
Xirean: kurwa
Tuomari: Zudorimo
Lisätty: 30.03.2015 00:05