Oklahoma City ThunderOklahoma City Thunder - Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 8-1

Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 41% 46% 44%
Jännä ja tiukka ottelu Oklahoma City Thunder vastaan Helsingin Jokerit alkamassa. HJlla pitkä
matka Oklahomaan vierasotteluun, joten huomattavasti lyhyemmän matkan Anaheimista lentänyt OKC on ennakkosuosikki.

Ottelun suojelijan joninhon 3 nostoa otteluun:

1. jlo - tämän ottelun tulos riippuu tämän kaverin pollasta

2. Darp - todennäköisesti tämän kauden maalitykki läväyttää hattutempun kyseiseen otteluun

3. Uljami - tämä kiven kova muuri päästää n. 1-2 maalia tässä ottelussa

1. erä:

1-0 Bisc - joninhon analyysi maalista: ihan naurettavan paskaa puolustamista, biscn helppo
lyödä limppu tyhjään etukulmaan

Ottelu alkaa eittämättä OKC:n raivokkaalla painostuksella Stadilaisten kärsiessä jetlagista.
Kahden minuutin kohdalla Väiski ryöstää kiekon ristikulmassa ja tarjoaa Bisclle maalin eteen,
mutta vetää päin Henrik Karlssonin munasuojia.

2-0 Reto (jlo-Bisc) - joninhon analyysi: j "pääkoppa" lo jakelee ja Reto sivaltaa kiekon
pussyyn

2-1 Darp (scr-stbk) - joninhon analyysi: scr kyntäilee, pelaa jlon vipuun ja syöttää kiekon
Darpille ja tämä pikku-huopalahden stara laittaa kiekon sisuksiin

Erän loppuun OKC hakee vielä hienolla kuviolla maalia, mutta valitettavasti Reto ei laita
kiekkoa pussukkaan.

saves: OKC 2 HJ 7
poss: OKC 58 HJ 41

2. erä:

3-1 Bisc (Reto) - jonin syväanalyysi: oulun lihaksikkain tö "reto" re jakaa kiekon viiksien
väliin, josta bisc lyö kiekon heleposti etukulmaukseen.

4-1 Väiski (Reto-Bisc) - "onko tämä totta että tämä tekee nyt niitä maaleja, eli väiski lyö
kiekon maaliin"

5-1 Reto (Väiski-jlo) - väiskiltä yllättävä soolo, syöttä retolle ja tämä oulunpoika
kuljettelee etupajatsoon

erä päättyy

saves: OKC 5 HJ 1
poss: OKC 53 HJ 46

3. erä:

6-1 Reto (Väiski-jlo) - uljami ai ai ai aiiivan kassalla ja reto pääsee vapaasti tillikoimaan
b-pisteeltä kiekon takamansikkaan,.

ajassa 2:45 3 kenttäpelaajaa kahdeksasta nurin...

7-1 Bisc (Väiski-jlo) - jokerit hajoilee, 3v1 josta okc sahailee paikan bisclle ja tämä ei
erehdy

8-1 Bisc (Reto) - TÄMÄ ON RETO BISC SHOW- sahaa sahaa ja sahaaa ja bisc täräyttää pikkumustan takapasseliin

saves: OKC 1 HJ 4
poss: OKC 55 HJ 44