HC TyrmäysHC Tyrmäys 3 5 7
Metallurg MagnitogorskMetallurg Magnitogorsk 64% 48% 49%
HC TyrmäysHC Tyrmäys 35% 51% 50%
1. erä:

1-0 kone (Kap-huig) - pari syöttöä ja HCT:n puolustus pelattu tori nollakutoseen, kone
puolittain karkuun ja lujaa patjan alta takarunkkaukseen

1-1 Milih (Hjerpe) - hjerpe laittaa milihin karkuun, veto suoraan ryssälogoon ja irtopulla
voimalla uuniin

erän loppuun milih laittaa huikean kahen vallin syötön hjerpelle avopaikkaan mutta ei osu tästäkään. hjerpellä ja zudorimolla molemmilla paikkoja avata ottelussa maalitili, mutta tämä erä ei herrojen osalta noussut klassikoiden joukkoon.

saves MM 4 HCT 3
poss MM 64 HCT 35

2. erä:

2-1 kone (Kap-Zudorimo) - b-pisteellä kone latailee rauhassa ja tykittää nuuskan alahuuleen

hjerpellä vuosituhannen paikka laittaa kiekko typötyhjään pussukkaan vaan aivan tolpan sisäreunaan josta kiekko maalivahdille

zudorimolle petautuu erän viidennellä minuutilla myös huikea paikka 3vs1 tilanteesta vaan ei
nää nyt osu

vieläkin molempien joukkueiden target-hyökkääjien maalisaldo näyttää nollaa lukuisista avopaikoista huolimatta

saves MM 4 HCT 5
poss MM 48 HCT 51

3. erä:

puolen minuutin kohdilla MM:n alempi puolustaja eksyy väärän maalin eteen ja saa kiekonkin vielä vaan onnistuu vielä munaamaan tyhjän maalin zippaamalla kiekon maalivahdin mahan alle

3-1 huig (Kap-kone) - minuutti tästä ja huig näyttää ettei tee rumia maaleja ja tinttaa siniviivalta lentävän lampaankullin aivan maalin takanautaan

4-1 kone - hattutemppu valmis kun hjerpe siirtää kiekon kyllä ykkösellä omaan maaliin avopaikasta

4-2 HKlenkki (Hjerpe-sanfor) - 3vs1 tilanne ja hjerpe ei enää uskallakaan vetää itse, jakaa vastuun lenkille joka sivaltaa kiekon varmasti maalivahdin räpyläkäden ohi takakulmaan

lisää avopaikkoja hjerpelle vaan ei mies osu vieläkään

kiekko käy vielä ottelun lopussa MM:n maalin tolpassa oman miehen jalan kautta, tilanne kuihtuu tappeluun ja violentiin ja päätössumeriin

saves MM 8 HCT 7
poss MM 49 HCT 50

ottelun leijona: kone - karjui kolme maalia joista varsinkin toinen oli mallikas suoritus

ottelun lammas: Hjerpe - lukuisista avopaikoista huolimatta onnistui tekemään vain yhden maalin ja senkin väärään päähän
Tuomari: Archuleta
Lisätty: 05.01.2015 00:11