Neal ChaucerNeal Chaucer 3 2 4
Voodoo PeopleVoodoo People 1 0 3
Neal ChaucerNeal Chaucer 57% 50% 49%
Voodoo PeopleVoodoo People 42% 49% 50%

01:23 0-1 Daasaman (Archuleta, Fice) - Fice vapauttaa kaverukset puolittaiseen 2vs1 tilanteeseen, josta Archuleta siirtää Daasamanille viereen, joka painaa kiekon varmasti maaliin.

Voodoo People sai luotua useita hyviä maalipaikkoja ensimmäisessä erässä, mutta tällä kertaa mokke otti muutaman todella hyvän torjunnan pitäen Neal Chaucerin pelissä mukana.

04:12 0-2 Archuleta (Fice) - Archuleta nousee pisteiden väliin ja laukoo kiekon voimalla takanurkkaan ohi NC moken.

Neal Chaucer sai muutaman hyvän tilanteen aikaan, josta olisi voinut tasoittaa / kaventaa pelin, mutta nyt eivät vedot sattuneet maalia kohti tai pakki pääsi väliin syöttö hetkellä. Peli täysin auki vielä ennen viimeistä erää.

02:31: 0-3 Fice (Daasaman, Archuleta) - Voodoo People lähettää viivasta kovan laukauksen maalille, jonka mokke pomputtaa eteensä josta Voodoolla helppo työ lisätä kiekko maaliin.

04:23 0-4 Daasaman (Archuleta) - Daasaman ja Archuleta pääsevät oneen, josta kiekko maaliin.

04:26 1-4 Rodr - Äskeiseessä maalissa Iljalla lagia ja näin ollen Voodoo korvaa tekemällä oman maalin.

04:50 2-4 Saku (Rodr, Xirean) - Saku nousee kulmasta b-pisteelle ja vetää kauhean pommin takanurkkaan, jättäen VP moken vailla mahdollisuuksia.

05:43 2-5 Archuleta - Archuleta harhauttaa Iljan pienellä sivuttaisliikkellä, jolla saa pakin jalat solmuun ja sen jälkeen laittaa kiekon varmasti ohi maalivahdin.

Viimeisessä erässä NC sai luotua välillä hyvää painetta, josta olisi ehdottomasti pitänyt rokottaa mikäli olisi halunnut saada pisteen tai kolme tästä ottelusta. Kuitenkin oikeutettu voitto Voodoo Peoplelle ottelu tapahtumiin nähden.
Tuomari: Zudorimo
Lisätty: 04.01.2015 20:44