Brutal KillersBrutal Killers 0 4 5
Voodoo PeopleVoodoo People 3 4 2
Brutal KillersBrutal Killers 51% 39% 48%
Voodoo PeopleVoodoo People 48% 60% 51%
Brutal Killers lähtee hakemaan pistepottia kauden hyvin aloittanutta Voodoo Peoplea (2-0-0, voitot PePosta ja Metallurg Magnitogorskista) vastaan. Voodoo People antoi äsken harkkapelissä Brutalsille kylmää kyytiä, mutta liigaan BK luultavasti lähtee enemmän orientoituneena puolustukseen. VP lähtee silti sievoisena ennakkosuosikkina kyseiseen kanappailuun.

Riefers 3-4

01:19 - Archuleta meinaa päästä Juus0lta karkuun, mutta Juus0 pelastaa tilanteen viime hetkellä.
03:33 - T.Kettu pääsee hakemaan nopean tilanteen jälkeen vetoa pisteeltä, mutta maalivahti nappaa pidemmän korren.
04:09 - webby pääsee hakemaan kekin tarajoilun päätteeksi hyvältä maalintekosektorilta ottelun avausmaalia, mutta VPn maalivahti pitää joukkuetta mukana nollapelissä.

BK:n hallinnassa mentiin ensimmäinen erä. Pari hyvää maalipaikkaa saivat aikaiseksi ja VP pidettiin kokonaan ulkona parhaalta maalintekosektorilta, Karhu Willmanilla kuulemma mahdollisesti kylmyyden seurauksena keho on imaissut vehkeet sisäänsä ku meno on niin jäisen näköistä.

00:06 - Archuleta pääsee Juus0n bugiautopassin seurauksena nokikkain maalivahdin kanssa, mutta kilauttaa tolppaan kankean yrityksen päätteeksi.
00:41 0-1 by zibbi (Fice, Daasaman) - VP kierrätti hyvin zibille tyhjän maalin, josta veto upposi etukulmaan.
03:17 0-2 by Archuleta (Daasaman, Fice) - 2vs2 hyökkäys, Juus0 rynnii itsensä kokonaan ulos tilanteesta ja Daasaman syöttää kiekon Archuletalle tämän lyödessä kiekon vastustamattomasti verkon perukoille ranteella onesta.

Pelin kulku kääntyi ensimmäisestä erästä aivan täydellisesti. Voodoo People sai BK:n näyttämään melko aseettomalta koko erän ajan näyttäen samalla kaapin paikan kahdella maalillaan. Pari sekuntia ennen erän loppua Ficen höntyily oli maksaa yhden maalin omiin, mutta jotenkin sama kaveri venyi vielä T.Ketun rannelaukauksen eteen. Viimeiseen erään odotetaan BK:n hakevan kavennusmaalia intensiivisesti hakemalla enemmän riskejä.

00:44 1-2 by webby (T.Kettu, kekki) - webby karkaa hyvän keskialueen syöttelyn jälkeen VP-puolustukselta ja jalostaa kaukaa BKn kavennusosuman.
02:31 1-3 by Daasaman (Archuleta, zibbi) - Archuleta vapauttaa zipillään zibin ja Daasamanin 2vs1 -hyökkäykseen Juus0a vastaan, hyökkäys päättyy Daasamanin omaan ratkaisuun joka tuo VPlle kahden maalin kaulan vedolla pisteeltä.
03:14 1-4 by Archuleta (Daasaman) - Daasaman vetää päätysyötöllä Archulelle kiekon, joka kuljettaa helposti etukulmaan.
04:05 1-5 by Daasaman (Archuleta, Fice) - Uutta päätypassia, tällä kertaa Daasaman pääsee nokikkain maalivahdin kanssa ja varma ratkaisu takakulmaan maalivahdin ollessa sivuttaisliikkeessä.
05:52 1-6 by Archuleta (zibbi) - Syöttö zibiltä keskelle, josta Karhu Tahtomies pääsee rokottamaan helposti maalin. Iljan tulosveikkaus meni tämän maalin takia väärin, joten kaikki ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Voodoo People pääsee voiton myötä kasvattamaan pistesaldoaan ja runkosarjajohtoaan jo yhdeksään pisteeseen kolmen voittonsa myötä. Todella hyvin tasapainossa olevaa pelaamista hyökkäyksen ja puolustuksen välissä koko ottelun läpi ensimmäisen erän muutamaa hairahdusta lukuunottamatta. BK ei kuitenkaan ollut yhtä suuri vastaantulija kuin lukemista voisi päätellä, mutta parempi joukkue vei täyden pistepotin kotiinsa.