Brutal KillersBrutal Killers 2 1 2
Old & NotoriousOld & Notorious 56% 45% 44%
Brutal KillersBrutal Killers 43% 54% 55%
00:55 porol hyvä tontti b-pisteide välis mut moke klaaraa
01:18 1-0 Superfly - Juus0n laukoma veto pomppii Brutalien puolustajien varusteista maalin eteen josta Superfly survoo tahtomaalin
02:30 Peli pyörii lähes minuutin Oldien puolustuspäässä, mutta hyvästä kiekon liikuttelusta huolimatta BK ei pääse laukomaan
03:44 Poro yrittää vanhuria, mutta maalivahti hoitaa tilanteen
04:33 stp saa tontin b-pisteeltä, mutta maalivahti venyy parhaimpaansa
04:20 stp:llä mahtitontti, jonka hän petasi itselleen hyvällä karvauksella syvällä hyökkäyspäässä. stp liukui kohti etukulmaa lähes nollakulmasta, maalivahdin väistäessä takatolpalle. Tästä huolimatta stp kuljettaa kiekon suoraan maalivahdille. Täric?
06:00 Tööt. Eka erä meni pääosin Brutaleiden yrittäessä pyörittämällä aukaista O&N puolustusta tässä onnistumatta. O&N keskittyi lähinnä nopeisiin vastahyökkäyksiin.

00:24 inso löytää raon O&N puolustuksesta, mutta maalivahti tulee oikea-aikaisesti vastaan ja hoitaa kiekon varusteidensa suojiin
02:00 stp:lle pedataan loistopaikka nopeassa hyökkäyksessä b-pisteelle, mutta maalivahti venyy jälleen parhaimpaansa
02:15 1-1 kekki (poro12, inso) en nähny
03:00 1-2 poro12 (stp) lag
03:09 2-2 sambu2 korvaus
04:08 inso tykittää viivasta, mutta helppo pala maalivahdille
04:20 sambu2 pääsee nopeassa vastahyökkäyksessä yrittämään b-pisteeltä, maalivahti hoitaa tämänkin
05:38 kekki pelataan täysin vapaaksi b-pisteelle, mutta veto on täysi kissanpieru
05:56 O&N klaaraa pomppukiekon oman maalin edestä viime hetkellä
06:00 Tööt. Homman nimi pysyi samana, O&N keskittyy puolustamaan tasapeliään, ja BK yrittää löytää rakoja kiekon tiukimmasta puolustuksesta. Rakoja on löytynyt, mutta ratkaisut ovat ontuneet.

00:40 Superfly yrittää pienestä kulmasta, mutta mokke hoitaa helposti
00:57 porolla loistava paikka laukoa BK johtoon - maalivahti venyy jälleen lähes luonnottomasti kiekon eteen
1:20 2-3 stp - BK syöttelee kiekkoa nopeasti hyökkäysalueella, O&N pääsee puolittain väliin, mutta stp tykittää sydämensä kyllyydestä laatan hattuhyllylle
03:50 O&N ottaa maalivahdin pois, mutta Spears alkaakin lagaamaan
05:00 Kiekko pyörii oldien kannalta täysin väärässä päässä, poro ja stp suojaavat kiekkoa hyvin syvällä hyökkäyspäässä
05:30 toinen pull ja pelin paine BK päähän.
05:50 stp aavistaa syötön ja toimittaa kiekon pois omalta alueelta, varmistaen täyden pistepotin BK:lle
06:00 tööts. Odotettu ja ansaittu voitto BK:lle, joka hallitsi peliä alusta loppuun.

*** poro12, hyvää peliä molempiin suuntiin. Petasi useita paikkoja stp:lle.
** Juus0, oli O&N viimeinen lukko. Ilman häntä olisi varmasti tullut rumemmat lukemat
* inso, varmaa työskentelyä omassa päässä, sekä hyökkäyssinisellä.
Tuomari: Janne
Lisätty: 14.09.2014 20:46