Tilastot

HC PUHC PU - NarrilaumaNarrilauma 2-7

Tehopisteet

HC PUHC PU
Dufva 0+2=2
L.Lawson 1+1=2
Ozolinsh 0+0=0
Plaz 1+0=1

NarrilaumaNarrilauma
Etoile 5+2=7
januzki 1+0=1
Raxa-Jacq 0+3=3
Renberg 0+5=5
Räpsy 1+1=2

Raportti
1.Erä

0-1 Etoile (Holmqvist)
0-2 Etoile (Holmqvist, Dominator)
0-3 Etoile (Holmqvist, Aki)
0-4 Aki (Holmqvist, Etoile)
0-5 Etoile (Dominator, Holmqvist)

Raportti:
Kukka maalas ja Routsista loppukaudeksi Narreihin palkattu Sven jöörän Eriksonin sukulaispoika Holmqvist jako tyylilleen anteliaalla tavalla. Etoile - Holmqvist vei ja Puu leikkisästi seisoi paikallaan.

2.Erä

1-5 Plaz (L.Lawson, Dufva)
2-5 L.Lawson (Dufva)

Kuulumisia:
Ensimmäisen erän jälkeen haastattelin rauhalliselta vaikuttavaa L.Lawsonia joka sanoi asiansa lyhyesti: "No luuletsä et mä sulle rupeen jotain analyysiä antamaan?

Pelin osalta toinen erä oli niin ja näin peliä. Narrit loi tässäkin erässä muutaman aika nautittavan paikan ja muutenkin hallitse kiekollista pelaamista mutta Puu teki ainoat maalit erään kaventaen hiukan Narrien huimaa eroa.

3.Erä

2-6 Januzki (Etoile)
2-7 Etoile (Dominator)

Loppusilaus:
Viimeistä erää hallitsi jälleen kerran Narrit ja Puu jaksoin pyristellä mukana muutaman minuutin viimeisessä erässä. Etoile jatkoin melkein samaa tahtia kuin ensimmäisessä erässä ja kirjautti viimeisessä erässä vielä tehot 1+1. Jos Puu oli viimeisen erän loppu minuuteilla ponneton niin pakko myöntää että Puu oli melko vaisu koko ottelun ajan. Ketään heiltä ei erottunut edukseen.

Tähdet:

*** Holmqvist
Häntä ei saannu kukaan kuriin, teki mitä tahtoi ja vielä vähän enemmän. Jakoi suorastaan loistavia ratkaisu syöttöjä joista ei noviisikaan erehdy.

** Etoile
Oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Teki mitä piti eli antoi kiekon Holmille ja viritti pyssyn ja siirsi tähtäimen maaliin. Pelasi pirteästi koko ottelun ja oli vaarallinen aina kun ei ollut kiekon kanssa?:D

*
Jaan tämän tähden Narrien pakkiparille. Molemmat pelasi loistavasti joten on vaikeaa sanoa. Varmaa puolustamista molemmilta ja uhrautuvaa hyökkäyspeliä.
Tietoja
Tuomari: jörri
Lisätty: 19.03.2006 22:39

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.