HC PUHC PU - New Delhi BullsNew Delhi Bulls 3-3

Kaasu 1+1=2
M.Bartek 0+2=2
Shar 0+1=1
Turo 2+1=3

Ottelun alku ei näyttänyt yleisöä kiinnostavan, koska tuomarin lisäksi katsomossa oli joukko gwbn reversejä, sekä muutama innokas jääkiekonystävä!

Gwb 4koppia 55%

Tasainen ottelu, jossa PU aloitti maalinteon Ozolinssin kauniilla b-pisteen laukauksellaan lawssonin mainiosta syötöstä. Miltei perään Sekka nostaa mailan kattoon ja juhlii kaunista täysosumaansa näin PU johti avauserän jälkeen 2-0!Toiseen erään PU paransi luisteluaan ja loi maalipaikan lawssonille, joka ei erehdy tilanne 3-0!
Taon Gwb käytti taktiikoiden hiomiseen ja se osoittautua kannattavaksi, sillä täyttyvä jäähalli todisti reilun minuutin pelaamisen jälkeen kaasun säntäystä 3-1 kavennukseen. vain tovi siitä niin Bartek löytää kauniisti maalinedestä maalitykki Turon, joka ei voi erehtyä tilanne 3-2! Gwb lisää painetta ja tällä kertaa kaasu löytää Turon vapaana keskeltä, jonka sinnikäs laukaus uppoaa ohi PUn maalivahdin! Gwb tasoittaa ottelun 3-3.