Old & NotoriousOld & Notorious 0 3 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Team SaharaTeam Sahara 38% 41% 42%
Old & NotoriousOld & Notorious 61% 58% 57%
Huhhuh tiukaakin tiukempi divacupin onks nää ny puolivälierii nii kolmas ottelu saharan ja noppie välil alkaa ny! 2 matsi takana ja maaliero 1-1. Kertoo jotain näiden joukkueiden tasaisuudesta. Itse veikkaisin noppien voittoa tästä 0-2 sambu2 2+0 ja nimi lehtee. Ei oteta mitään kuitenkaa saharalta pois, ssamu divarin parhaimpia hyökkääjiä mutta huuru2 vie voiton rutiinilla. Juus0 on myös erittäin kova noppien puolustuksessa.

1.erä
Tasaista vääntöä kun 3 minuuttia takana. Hetken päästä Juus0lla erittäin hyvä maalipaikka mutta vetää ripulin mokkea päin. 4 minuutin paikkeilla sambu2 pääse nokikkain veskan kanssa, pistää maihin ja kuljettaa sisään. onc.
0-1 sambu2, P.Elias, Juus0

OIJOI! kello 05:58 divarin pistepörssin ylivoimainen johtaja ssamu tällää pelin tasoihin! En nähnyt millanen maali oli..

ERÄ LOPPUU!
Nopat hallitsi ja oli hieman parempi + sumppu toimi, mutta nyt kävi näin ja 1-1 tilanteessa toiseen erään. Saa kyllä äijät vähä hikoilla tässä, onneksi olen vain tuomari.

2.erä
3 minuutin kohdalla Rudiuksella hyvä maalintekopaikka mutta laukoo ohi. Erän alku tasaista jälleen.
3v1 nopilla, josta nopeilla syötöillä huuru2 läpi ja yrittää jäädyttää moken, mutta moke kuitenkin hyppää kiekon eteen ja näin sahara voi pyyhkiä hikitipat rauhassa otsalta.
05:46 OIJOI hirvee torikokous saharan moken alueella, sambu2 tsippaa mokelle mokke antaa ribarin ja sama mies taas pahan teossa ja siirtää nopat 1-2 johtoon. Näissä lukemissa mennään myös 3.erään.
1-2 sambu2

3.erä
Pudelta hieno seinäsyöttö Grosekille joka ampuu kuiteki hevohelvettii.
SAMBULLA ON PAIKKA RATKAISTA OTTELU! SAMBU LATAA JA veska torjuu. Pelias kuitekin kärppänä paikalla ja heittää ribarista takakulmaan.
1-3 P.Elias, sambu2, Rudius

04:20 kärkky2 yksinläpi ja ampuu veskaria päin. 10s myöhemmin hatut lentävät ilmaan ja tämä pelikenttien kauhu kaunistelee omia tehotilastoitaan iskemällä ottelun 1-4.
1-4 sambu2, P.Elias
2-4 Pude (en valitettavasti nähnyt, sillä mehustelin sambun osumaa. Mutta varmasti hieno tämäkin)

hakke rynnii ja hattutemppu2 pääsee jälleen läpiajoon, mutta veska on tällä kertaa parempi. sambu2 suivaantuu tästä, sanoo mokelle fuckin chicken ja luistelee oikeaoppisesti puolustamaan.

OTTELU ON PÄÄTTYNYT. Nopat jatkavat taivaltaan farssicupissa ja SA-HA-RAlta tämä leikki loppui tähän. Hyvää vääntöä molemmilta 3 matsia, mutta oikeutetusti nopat jatkoon.

*** sambu2, tää jätkä kuuluis liigaa. 3+1 kertoo oleellisen. Jokaisen kiekkoScoutin huulilla on tämä nimi ja varmasti tämän pelaajan markkina-arvo nousee kauden myötä.
** Juus0, kova puolustaja joka hoiti oman tonttisa moitteettomasti tänään. Nopat saavat kiittää myös häntä jatkoon pääsystä
* P.Elias, sambun kanssa helppo hyökätä ja saa näyttämään jokaisen mestarilta, mutta yksi tähti eliakselle kuitenkin. Teki tärkeen byyrin ja pari hyvää pasuu.