AntarktisAntarktis 1 3 3
MökkitieMökkitie 2 4 5
AntarktisAntarktis 60% 43% 48%
MökkitieMökkitie 39% 56% 51%
3vs3-liigan B-lohkon ottelu, jossa vastakkain antarktis sekä mökkitie. Antarktis tulee varmasti olemaan paljon kovempi, sillä voin sen sanoa juuri äskettäin heitä vastaan pelanneena. Koko joukkue on tosin Daasaman harteilla, jos hän ei onnistu tässä pelissä voi ottelusta tulla vaikea. Tulosveikkaus 5-1

Minuutin paikkeilla antut pääsevät 2v1, Daasaman vetää mutta pakki blokkaa kiekon.
04:49 Daasaman tekee pienen sivuttaisliikkeel ja iskee ottelun avausmaalin.
1-0 Daasaman

03:52 Daasaman läpi ja iskee illan toisen. Mökkitie aivan kuutamolla ja ihan syystäkin playoff-viivan alapuolella
2-0 Daasaman

ERÄ LOPPUU! Antut olivat parempia, mökkitiellä ei mtn järkeä missään ja oikeestan ilman Daasamania tuskin antujenkaa pelissä olisi järkeä.

00:42 daasaman pääsee avopaikkaan ja kuti osuu tolppaan.
01:30 Vrbata pääsee ampumaan hyvästä paikkaa mutta moke torjuu ja liruttaa vedon tolppaan.
02:10 3-0 Hlinka, Daasaman

02:45 Mökkitien ensimmäinen maali.
3-1 Vrbata17, Het

04:00 Daasaman purjehtii koko orkesterin läpi mutta vetää mokelle.
Oi! 04:40 Mökkitie tulee ja näyttää ettei peli ole vielä ohi ja sivaltaa toisen maalin.
3-2 Het, Vrbata17

ERÄ LOPPUU! Mökkitie paransi tähän erään ja oli hallitsevampi osapuoli. 2 hienoa maalia ja peli on vielä täysin auki. Aikamoisia aukkoja antujen puolustuksessa, mutta hyökkäys on heidän vahvuutensa muutenkin. Tiukka kolmas erä tulossa.

01:20 Vrbata heittää hienon lätyn Hetille joka kuitenkin vetää luokattoman kudin veskaa päin.
01:50 hyvä tilanne mökkitien päädyssä, Hlinka laukoo muttei saa tehtyä maalia.

PELI LOPPUU! Luokatonta hyökkäystä mökkitieltä. Antut olivat parempi ja siitä ansaitut 3 pistettä.

*** Daasaman, erottui omaksi edukseen kaikista parhaiten ja teki hyviä suorituksia