Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 57% 56% 42%
Illan kuumana otteluna toimii Classic vs Helsingin Jokerit.

Vihdoin ja viimein ottelu alkaa pienten hidastelujen jälkeen.

1.00 Joo
1.11 Ottelun ensimmäinen veto Classicilta ja Jokereiden maalivahdilla ei sen suurempia vaikeuksia sen pysäyttämisessä ollut.
2.20 Kaihua sekoilee kiekon kanssa, mutta Dejis ei onnistu maalinteossa.

Unettava erä. Allekirjoittanut torkahti pari kertaa erän aikana ja eipä torkkumisten aikana oikeastaan mitään kummallista tapahtunut. Erittäin tunnustelevaa jääkiekkoa.

0.03 0-1 Dejis 1+0 (Niku 0+1) Heti erän alussa Dejis pääsee laukomaan hyvästä paikasta ja ei erehdy.
1.46 Glue kynää Sankarin, joka jää imemään pölyä Gluen takapuolesta, vaikka jäällä ollaankin.
2.50 0-2 tpi 1+0 (Dejis 1+1) tpi pääsee melko vapaasti tekemään maalin vanhanaikaisella.
3.36 Piste koittaa änkeä kiekon kanssa Gluen ohi, mutta Glue on kuin muuri eikä päästä Pistettä ohitseen.
4.29 0-3 tpi 2+0 (Glue 0+1) Glue innostuu jäämään hyökkäysalueella ja syöttää tpi:lle noin b-pisteen kohdalla ja tpi ei erehdy.

Erän aikainen avausmaali avasi selkeästi peliä ja Jokerit siirtyi turvallisen tuntuiseen 3-0 johtoon.

0.59 1-3 Haverinen 1+0 (Sankari 0+1) Sankari pääsee laukomaan vihaisesti vähän ennen b-pistettä ja maalivahti sylkee ison reboundin. Haverinen on ensimmäisenä paikalla laittamassa kiekon tyhjiin.
1.54 Piste koittaa tunkea neljän pelaajan läpi tuloksetta.
3.34 Aiai, Haverinen ja Sankari kummatkin ovat vapaana, mutta Piste ei tätä huomaa ja lopulta menettää kiekon melko lähellä maalia.
4.50 Kotijoukkue yrittää raivoisasti tehdä kavennusmaalia, mutta toistaiseksi tuloksetta.
5.25 Glue innostuu hyökkäämään, mutta hänelle ei kiekkoa jaeta.