TeräskiekkoTeräskiekko 5 4 5
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 2 4 1
TeräskiekkoTeräskiekko 53% 50% 42%
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 46% 49% 57%
Alkamassa divacupin D-lohkon ottelu jossa vastakkain Teräskiekko se IHT guerrillas. Itse veikkaan ottelusta tasaista, mutta tekin voittoa. IHT:lla täysin uusi kkp ja tekillä vanha ja toimiva kkp. Tekiltä nostaisin tikrun esille, sillä kaveri kova laukomaan ja hyvä hyökkäyspään pelaaja. IHT:lta taas Kryykerin, joka vaikutti viime kaudella Piruissa eliittiliigassa, mutta siirtyi syystä tai toisesta IHT:hen. Minun silmissäni tämä kaveri on aina pelannut hyvin ja ollut joukkueen kirkkaimpia tähtiä. IHT on myös kärsinyt muutamasta pelaajalähdöstä, mutta luulen että mitä pidemmälle kautta mennään, nämä kyseist pelaajalähdöt ovat vain hyväksi joukkueelle.

Teki voittaa aloituksen ja hetken päästä siirrytään IHT:n alueelle, kuitenkin IHT karvaa kiekon samantie, mutta menettää myös sen samantien keskiaueella.
Minuutin kohdalla IHT saa hyvän hyökkäykseenlähdön, kun Glen avaa kryykerille joka polkee laidasta ja syöttää stöölle, joka kuitenkaan ei saa kiekkoa maaliin asti.
2:30 tikru tuo kiekon hyvin ylös, syöttää pelaaja x:lle joka syöttää pelaaja y:lle, joka kuitenkin pelaa todella heikosti eikä saa minkäänlaista ratkaisua aikaiseksi (Pelaajat unohtui)
03:50 Kryyker syöttää immotille, joka ottaa muutaman potkin ja ampuu veskaa päin. Hyvä tilanne mutta huono veto.

ERÄ LOPPUU! Tasainen erä jossa kummallakin oli omat paikkansa, mutta eivät osanneet hyödyntää niitä. Heikkoja laukauksia sateli, enkä usko että yksikään samanlainen veto menee tässä pelissä maaliin. Mene ja tiedä, tasainen peli kuitenkin luvassa ja maalinteko ratkaisee. Joukkueet kuitenkin niin tasaiset, ettei virheisiin ole varaa ja jos niitä alkaa tulemaan liukuhihnalta, voi virheitä tehnyt joukkue sanoa hyvästit pisteille. Virheiltä kuitenkin vältyttiin.

Ensimmäinen minuutti takana ja pelkkää pomputtelua nähty. Peli aivan jäässä eikä keneltäkään ole nähty vielä hyviä suorituksia. Puskemista lähinnä jokaiselta.
01:30 immot pääsee lataamaan, mutta ampuu samallaisen ripulin kuin viime erässä.
01:49 teki pääsee 2v1, jrd kuljettaa muutaman potkun eteenpäin ja ampuu etukulmaan. Mokke otti aika huonosti tilanteen mutta kova ja tarkka veto jätti sen kuitenkin sanattomaksi.
1-0 jrd, Jaw

03:38 Kryyker heittää hienon laitapassin immotille, joka ampuu jälleen kerran mokelle, mutta mokke sylkäisi eteen ja jaw kuljettaa kiekon omaan reppuun.
1-1 immOt, Kryyker.

04:10 stöö pääsee antamaan kryykerille vetopassilla avopaikan kuljettaa maaliin, mutta tämä kuljetus päätyy mokelle.
04:57 stöö pääsee kuljettamaan maalille 2v1, syöttää mutta niin varmalta maalilta kun se näyttikin, niin tikru saa blokattua vedon pois. Hyvä suoritus kummaltakin joukkueelta.
05:40 en nähnyt miten, mutta immOt pääse pommittamaan maalin. Hetkeä myöhemmin Kryykerille vapautuu paikka ja sielä soi!
1-2 immOt, Kryyker, Glen
1-3 Kryyker, EevilStöö3

ERÄ LOPPUU! Parempi kuin ensimmäinen erä, muutama hyvä hyökkäys IHT:lta ja pääsi myös hyödyntämään niitä. Tekiltä myös hyvä erä 5minuuttia, mutta viimeinen minuutti mentiin täysin IHT:n hallinassa.

1v3 IHT:lla minuutin kohdalla, mutta päättyi luokattomasti. Tekin pakki hoiti ihan hyvin myös
Sen jälkeen pieni mylly tekin päädyssä, jonka päätteeksi immOt täräyttää IHT:n neljännen maalin
1-4 immOt, EevilStöö, Kryyker

02:41 Jaw polkee yksinläpi, mutta lataa tolppaan. Sen jälkeen IHT 1v2 joka päättyi luokattomasti taas, mutta hetkeä myöhemmin iskee kuitenkin illan viidennen.
1-5 EevilStöö, immOt, Glen

03:30 Teki ampuu jälleen tolppaan. Huonoa tuuria jo! Sen jälkeen IHT pääsee 1v3 muttei taas mitään järkeä koko touhussa. Aivan penkin alle menee tämäkin.
05:00 en nähnyt miten, mutta 1-6 by EevilStöö, Kryyker

ERÄ LOPPUU! Heikkoa peliä kummaltakin, mutta IHT vain teki enemmän maaleja selvästi. Hosumista oli eikä järkeä oikeen missään. Kryyker oli selvästi ottelun paras pelaaja, Glen hyvänä kakkosena. Näin tänään ja siitä IHT nappaa ensimmäisen voiton cupissa.