TurtlesTurtles 47% 60% 57%
Club Of HärmäClub Of Härmä 52% 39% 42%

Ensimmäinen minuutti katkonaista, keskialueella pyörivää peliä.

01.15 hampi vetää kaukaa, hieman ohi takakulman
01.59 bagilta loistava katko hyökkäyssinisellä, syöttö pellelle joka vetää, veskari kuitenkin koppaa takakulmaan suuntautuneen vedon
02.35 Saku hakee keskityksellä tuksua, Turtles-pelaaja välissä
03.03 migiltä loistava riisto hyökkäyspäädyssä ja pelaa tuksun noviin -> veska mukana
04.30 Xren hoitaa osittaisen 2v1-hyökkäyksen

Ja näin päättyy ensimmäinen erä tilanteessa 0-0. Ensimmäisen erän paras paikka tarjoutui tuksulle. Muuten tarkkaa ja hyvää puolustamista molemmilta joukkueilta.

01.04 migi pääsee kokeilemaan yläpisteeltä, veskari torjuu
01.20 Erän alkuun taas kolme katkoa, rikkonaista
01.55 Xren on trnovin pistevedon edessä
02.34 Saku pisteeltä, veskari hoitaa
02.53 1-0 pelle (hampi, trnov) pelle pääsee nousemaan keskelle, veto takakulmaan ohi CoHin maalivahdin
03.21 Turtles pyörittää hyvin CoHin päädyssä, ja lopuksi trnov pääsee wristaamaan. Veskari kuitenkin sivuttaisliikkeessä mukana
04.39 tuksu blokkaa loistavasti pakin ja migi pääsee vapaalle vetopaikalle yläpisteeltä, veskari nappaa laukauksen helpohkosti
04.58 migi puolestaan pelaa Sakun ja tuksun 2v1-hyökkäykseen, lopputuloksena Sakun kiekonmenetys sinisen jälkeen

Toisessa erässä - kuten tilastoistakin voi päätellä - Turtles nappasi kuskinpaikan. Turtles järjesti pari hyvää pyöritystä CoHin päädyssä, mutta CoH pääsi muutamaan otteeseen iskemään hyvin vastahyökkäyksillä. CoHin täytyy tehdä paremmalla prosentilla paikoistaan, mikäli haluaa tästä pelistä pisteitä.

0.23 2-0 pelle (trnov) trnov riistää kiekon, harhauttaa pakin pysähdyksellään ja pelaa pellen vapaaksi maalille, joka iskee kiekon etukulmasta sisään. Loistavasti pelattu trnovilta
0.44 3-0 hampi (pelle, trnov) ennen maalia toisessa päädyssä CoHilla on paikkansa, jonka veskari torjuu. Vastahyökkäyksestä pelle ilmeisesti syöttää päädyn kautta(?) hampille, joka harhauttaa ja tekaisee etukulmasta