DevilsDevils 2 2 2
Delirium TremensDelirium Tremens 0 3 6
DevilsDevils 52% 55% 57%
Delirium TremensDelirium Tremens 47% 44% 42%
Alkamassa Divaricupin A Lohkon toinen ottelu jossa vastakkain ovat Pirut ja Delirium Tremens. Pirut lähtee ennakkosuosikkina otteluun, sillä ovat mielestäni divarin kovimpia jengejä, DT taas keskikastia. Pirut luultavasti tulee voittamana pelin, jos tekee hyvällä %. DT:n vahvuutena pidän joukkuepuolustusta, sillä allekirjoittanut ainakin hakkasi 18 minuuttia DT:tä vastaan tuloksetta, joten kokemusta löytyy. Pirujen peleistä en tiedä hirveästi, sillä en ole seurannut yhtäkään heidän peliä. Veikkaan kuitenkin Pirujen voittavan 5-1. (Huone kusee, kalezki pelaa lolia kuulemma.. Näin täällä. Tavoite saada peli pelatuksi 2 tunnin sisällä) Baiano jo kuittalee Pirujen leiriin:

jos pari tuntia viititte venaa katon ton lord of the ringsin loppuu

1.erä starttaa ja DT voittaa aloituksen, menettää kiekon, karvaa takaisin ja jo ollaan Pirujen päädyssä. Kuitenkin Pirut hoitaa kiekon itselleen alta aika yksikön.

Pirut koittavat saada peliä pyörimään, mutta DT:n tiivis sumppu ei jätä aukkoja. spegu pääsee yrittämään vanhanaikaista, joka ei mene. Hetki pelattiin pingistä päädystä päätyyn.

Molemmilta erittäin varmaa pelaamista, selvästikkään ei oteta yhtään riskejä näin pelin alkuun. Huomasin myös juuri että Pirut ovat tukeneet kiekkoa ja joukoa varsin hyvin, sillä kaikilla supporterit. Peukku siitä. Pelissä taas ei tapahdu mitään, keskialueella pyöritään ja Pirut pääsee muutaman kerran DT:n alueelle, kuitenkaan onnistumatta maalinteossa.

DT karvaa kiekon, Garon pääsee kuin tyhjästä ampumaan beeltä ja SCORES!!! Hyvä laukaus ja siellä lepää. Pirujen puolustus nukahti, eikä G erehdy
0-1 Garon 1+0, Baiano 0+1, Sydis 0+1.

ERÄ LOPPUI! Tasainen erä, josta DT kuitenkin veti pidemmän korren. DT:ltä erittäin hyvää ja kurinalaista joukkuepuolustamista.

TOINEN ERÄ! Alkaa nopeasti. Pirut pääsevät heti alussa DT:n päähän, hetki riplaillaan ja sitten menetetään. DT pääsee ampumaan, mutta tuo ripulikuti ei veskaa yllätä. Pirut saavat kiekon, Baiano karvaa ja pääsee ampumaan hieman kaumepaa kuin toveri Garon, mutta LATAA TOLPPAAN! Niin lähellä mutta silti nii kaukana. Piruille hyvä, 0-2 olisi ollut lopun alkua.

spegu ampuu 2minuutin kohdalla beeltä, mutta kiekko menee ohi. Tarkkuutta jos Pirut halajaa voittaa, sillä DT:n sumppu ei varmastikaan pelissä montaa kertaa tuolla tavalla päästä laukomaan.

DT:ltä melkein 2v1 Pirujen hallinnan jälkeen, mutta Bogdan hoitaa helposti. Ei kysele. Yritän tässä samalla löytää aukkoja DT:n sumpusta, muttei tahdo oikein löytyä. Puolet pelistä kuitenkin aikaa tutkiskella... SILLÄ ME kohdataan heidät divarissa ja divaricupissa.

Mutta jatketaan tästä kuitenkin.. Pirujen hallinnassa mennään, spegu pääsee laukomaan mutta DT:n moke hoitaa helposti. Kalezki murtautuu hetkeä myöhemmin sumpun läpi, mutta laukoo onnettomasti päin veskaa.

ERÄ LOPPUU!!Tasaista vääntöä oli taas, ei kummoisempia paikkoja kummallakaan, mutta spegulla ja kalella oli omat paikkansa tasoittaa peli. Dt:n jo edellä mainittu joukkuepuolustus toimi melkein moitteettomasti, mutta sen verran hyvin että Pirut ovat kahden erän jälkee nollilla.

Eikä aikaakaan kun kolmas ja viimeinen erä alkaa. Tasainen pelin alku, mutta DT pääsee hyvälle vetopaikalle, josta Baiano kuitenkin ampuu päin veskaria. Aijai, samallainen ripuli minkä Kale ampui. Ei se aina mene, sillä DT:lle riittää tämäkin tulos voittoon.

OIJOI!!! Hetki pirujen päässä pyörittyään Garon ottaa roolia, leikkaa keskelle ja tällää illan toisensa. Alicia Keys - girl on fire. Hieno maali.
OOOOOOOOOOE.
selvästikkin kannatus taipuu DT:n puolelle.
0-2 Garon 2+0, Neeppa 0+1, Sydis 0+2.

Pelistä 2.30 jäljellä ja Pirut tuskailevat DT:n puolustuksen poimiessa helpot pois. Ei mitään asiaa kiekolla DT:n maalille.
Huima aloittaa sulkemisen ajassa 03:57

PELI PÄÄTTYY! DT voittoo ottelun 0-2 ja hoiti puolustuksen tyylikkäästi ja teki paikoista. DT pelasi omalla vahvuudellaan ja voittivat. Hieno peli. Odotin hieman Pirujen ylivoimaa, sitä kuitenkaan näkemättä.