Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 2 4 2
Siniviiva HTSiniviiva HT 0 2 10
Helsingin JokeritHelsingin Jokerit 58% 49% 58%
Siniviiva HTSiniviiva HT 41% 50% 41%
Alkamassa alkuviikon ensimmäinen divariottelu Helsingin Jokerit vs Siniviiva HT. Itse lottoan tasaista mittelöä, jossa Jokerit kuitenkin hieman parempi ja voittaa 4-2. Jokerit saanut teipin takaisin pelikiellosta, joka varmasti on jokereille hyvä asia. Siniviiva aloittanut kautensa vahvasti, Jokerit taas ei. Kuulemma ykkösnyrkki ei ole päässyt mylläämään, joten haitannut peliä. Mene ja tiedä.

Jokerit voittaa aloituksen, syöttelee omalla alueella ja menettää. Tästä kuitenkin karvaa takaisin ja pieni mylly SHT:n päätyyn. Tuloksetta. Hetkeä myöhemmin kuitenkin pääsee kuin varkain oneen ja niittaa pelin 1-0.

*** Glue 1+0, tpi ja set syöttäjinä. (aika oli jossai 1 ja 2 minuutin välillä)

Glue ampuu tolppaan, josta teippikö meinas päästä ribariin, muttei ylttänyt kiekkoon. Ei ihan.

Jokerit pyörittää, muttei päässyt iskemään. SHT:ltä hyvää puolustuspeliä.

SHT ampuu tolppaan 4minuutin kohdalla. Ensimmäinen kunnon tilanne joka meinasi tuottaa heti hedelmää.

Vahinko sulkeminen ja sry teil

3v2 jokereilla ajassa 5.30, joka kuitenkin päättyi surkeasti. Hyvin otti SHT:n pakit.

ERÄ LOPPUU. Jokerit oli hallitsevampi osapuoli 59%-40%. Saves jokerit: 2 , SHT: 0. Numeroit voisivat olla toisinkin päin ilman SHT:n nukahdusta, mutta molemmilla oli omat paikkansa ja tolppa kutinsa. Odotan tasaisempaa erää, oli vähä häsläystä ajoittain kummaltakin joukkueelta. Ekan erät jäät nyt karistettu ja toiseen erään tilanteessa 1-0.

2vs2, jokerit hyökkäävän osapuolena, tpi hieman riplailee ja tällää maalin. Hieno maali.

2-0 tpi 1+1 ilona 0+1, glue 1+1

SHT:n hallinnassa jatketaan aloituksen jälkeen, ensimmäinen mylly epäonnistuin ja hetkeä myöhemmin Jokerit karvaakin jo kiekon.

2v1 jokereilta joka kuitenkin kuivuu kasaan. SHT:ltä vastahyökkäys, mutte sekin kuivuu kasaan. Tasaista peliä. SHT:ltä puuttuu mielestäni rauhallisuus.

SHT:n pienen myllyn jälkeen meinasi (unohin pelaajan) joku päästä tälläämään ihan maaliedestä, veska kuitenkin oli parempi tällä kertaa.

Jokereilta 2v1 4minuutin kohdalla, teippi tekee bravuurinsa ja iskee beeltä. Ruuti on kuivaa!

3-0
tpi 2+1, ilona 0+1

40s myöhemmin Jokerit karkaa jo 4-0 johtoon, valitettavasti en nähnyt maalia sillä mehustelin edellistä.

4-0
set 1+1, Glue 1+2, ilona 0+3

:D 5:30 set pääsee läpiajoon, SHT:n pakit jättävät teipin blokkimatta ja set haistaa onen. Hieno pelinluku ja tilanne 5-0

tpi 3+1, set 1+2, ilone 0+4

ERÄ LOPPUU! Jokerit (teippi) teki hyvällä prosentilla ja näin hunttivat toisen erän 4-0. SHT:llä oli oma paikkansa, josta eivät ihan saaneet maaliin. Kuitenkin Jokerit oli parempi ja pääsi parempiin paikkoihin ja näin ollen vie peliä. Poss 49%-50% saves 4-2

Rnd malttamaton ja kyselee joko. Näin ollen satuilut sikseen ja pelin pariin.

Pelin alku sekavaa, tpi pääsee 1minuutin kohdalla laukomaan, muttei ihan maaliin asti. Pääsee hetkeä myöhemmin uudestaa laukomaan mutta ohi. tpille tunti practisea ennen seuraavaa matsia. (?)

Kaner ampuu tolppaan siniviivan päästessä 3v2 hyökkäykseen. Hetkeä myöhemmin Rnd tällää maalin, jota en valitettavasti nähnyt. Irwingiltä nollat pois.

5-1
Rnd 1+0, yppe 0+1.

Rnd haastaa, sillä HJ taisi pelata lagilla. Hetkeä myöhemmin hän buuttii. Toivottavasti auttoi.

Jokerit scores n. 3.30 ajassa ja menee näin omia menojaan johti kolmea pistettä. SHT:n puolustuspeli täys nolla.

6-1
ilona 1+4, tpi 3+2, set 1+3.

setiltä väkivaltaista käytöstä mokkea kohtaan, josta yppe näpäyttää sanoilla ''noni mattila painu vittuu''
Tässä sitten sulkemista puolelta toiselle, made by teippi sekä rääväsuinen yppe.

tpiltä hyvä rännipelaaminen setille joka ei erehdy ja siirtää lukemat 7-1. set 2+3, tpi 3+3, ilona 1+5

ERÄ PÄÄTTYY. ja peli. Lukemin 7-1. Jokerit meni menojaan ja piti SHT:tä pelleinä. Jokerit oli parempi, kuten aavistelinkin, mutta en odottanut iha tämmöistä hunttia. Parempi voitti ja Jokereitten ykkösnyrkin on hyvä jatkaa tästä.

tpille kolme tähteä, loput jokereide pelaajille. SHT:n maalivahti oli lammas, vaikkei vedot olleet huonoja. Myös SHT:n joukkuepuolustus oli heikkoa ja näin ollen Jokerit pääsivät hyville maalintekopaikoille.