Washington CapitalsWashington Capitals 56% 52% 53%
Kuolevat RitaritKuolevat Ritarit 43% 47% 46%
Ferrari - Kuolevat Ritarit

1. erä.

3.05 1-0 Patrick (Sera) Muutama nopia passi ja Patrick tällää maskin takaa etukulmasta sisään.

3.44 2-0 Patrick (Sera, Tutka) Seran komiasta syötöstä Patrick pääsee työntämään kiekon takakulmalta tyhjiin.

Ensimmäinen erä Ferrareitten hallintaa, vaikka saipas Ritaritkin pari paikkaa yrittää maalata.

1.19 3-0 Patrick (Sera) Sera pääsee liimailemaan kiekon Ritareitten puolustukselta ja tarjoilee Patrickille oneen ja tööt.

2.53 4-0 Sera (Patrick) Passirallin jälkeen Patrick löytää vetopassila Seran maalilta joka tällää takakulmaan.

3.47 5-0 Patrick (Sera, Tutka) Sera ja Patrick 2vs1 ja jälleen Sera tarjoilee ja TÖÖÖÖT.

Toinen erä Ferrareiden hallintaa jälleen, Ferrarit sai hyvin katkastua Ritareitten hyökkäykset omalle siniselle.

00.52 6-0 Sera (Gerber, Tutka) Gerberin avauksesta Sera 1vs1 tilanteeseen, pienet kisutukset ja pakin takaa kiekko takakulmaan!

1.31 6-1 Sin (Ovetskin) Ovetskinilta kiekko Sinnille bpisteen tuntumaan ja maaaaaaaliiii.

5.32 7-1 Sera (Gerber) Myllytyksen päätteeksi jälleen Seralta huikeat liimat ja ranteella kiekko reppuun.

Viimoinenkin erä vanhan kaavan mukaan Ferrarien hallintaa, vaikka jaksoivat Ritaritkin kavennusta hakea loppuun saakka ja kerran se tulostakin tuotti. Ferrareilta kaikenkaikkiaan erittäin vakuuttavaa peliä.

*** Sera - Erittäin vahvaa peliä kummassakin päädyssä. Loistavia syöttöjä Patulle ja hienoja yksilösuorituksia!
** Patrick - Seran kanssa hienoa yhteispelejä ja komeita maaleja.
* Tutka/Gerber - Vaikea oli päättää joten molemmille. Saivat katkottua hyvin Ritareiden hyökkäykset ja molemmat tarjoili komeita avareita hyökkääjille.
Tuomari: kipperi
Lisätty: 18.11.2013 22:52