Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 3 4 2
Team SaharaTeam Sahara 5 1 7
Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 50% 49% 52%
Team SaharaTeam Sahara 49% 50% 47%
Kolmas ottelu alkamassa chake vaihdetaan ssamun tilalle. Saa nähdä millä tavalla tämä taitoniekka vaikuttaa ottelusarjan kulkuun.

1. Erä

00:10 chake: tärrää niin vitusti. Toivottavasti tärinä loppuu, sillä nyt ei saa täristä.

02:00 chake virittää hirveen pommin, valitettavasti 2metriä ohi.

03:30 Matthew paukuttaa viivasta mutta jhny torjuu vedon viime hetkellä maskissa. Loistava torjunta!

04:50 0-1 Ihana maali. Chake polkee karkuun, jujuttaa pysähdyskikalla Matthewia ja jhnnyä, tarjoaa pudelle joka saa siirtää limpun tyhjään maaliin.

Ensimmäinen erä paketissa. Kyllä tämä Helsingin Herra piristi Saharan peliä ja näin ollen saivat luotua mukavasti paikkoja. Tasaista vääntöä kaikinpuolin!

2. Erä

01:00 chakelle avautuu maalintekopaikka pisteitten välistä, tällä kertaa hasek vie pidemmän korren.

03:55 Drunken liikuttaa kiekkoa nätisti hyökkäyspäässä, mutta kunnon maalipaikkaa ei avaudu.

04:25 Sitten avautuu paikka jhnylle, kun poro12 tarjoaa pisteitten väliin mutta laukaus kilpistyy Saharan molkaan.

05:20 1-1 Ja sitten tuleekin kuitti, kun "jäälin kuningas" Jack antaa kiekon porolle, joka pamauttaa laatan takanurkkaan keskisektorilta.

Toisessa erässä Drunken sai luotua nyt enemmän maaliapaikkoja ja otti peli haltuun. Jännitävä viimeinen erä lähtee käyntiin tilanteessa 1-1.

3. Erä

01:17 poro12 riistää kiekon ragelta, antaa onetimerin Jackille, mutta nyt taitaa iskeä lagipiikki sillä vedossa kestää luvattoman kauan ja loppujen lopuksi kuljettaa moken syliin. Harmin paikka Drunkenin kannalta!

03:45 Taitaa kentän kuumin pelaaja chaken jälkeen olla Saharan mokke, sillä mikään laukaus ei mene tällä hetkellä selän taakse.

05:05 2-1 Näin se käy, Jack saa kiekon porolta, polkee puolittain karkuun ja niittaa pelivälineen takaYLÄnurkkaan, komea laukaus!

Summeri törähtää, mikä tarkoittaa sitä että Drunken Leprechauns porskuttaa kohti Liigaa! Onnea Leeprekaaneille suunnatomasti!

Ottelun tähdet:

3* chake - Toi valtavasti lisätaitoa kentälle, joka näkyi oikeastaan heti kun kaveri sai kiekon lapaan. Vaarallinen joka osa-alueella.

2* Jack - Pehmeät kädet omistaa tämä herra, teki äärettömän paljon töitä molempiin suuntiin ja niittasi voittomaalin. Kuningas.

1* jhny, Matthew - Pitivät kahdessa ekassa pelissä hyvin Saharan tutkaparin (ssamu, Pude) aisoissa, viimeisessä ottelussa hieman vaikeuksissa, mutta ymmärtänee, kun ottaa huomioon ketä vastaan joutuivat painimaan (chake).
Tuomari: Zudorimo
Lisätty: 31.10.2013 22:05