Club Of HärmäClub Of Härmä 3 1 3
PePoPePo 2 4 0
Club Of HärmäClub Of Härmä 50% 46% 39%
PePoPePo 49% 53% 60%
Näin ottelusarjan toinen matsi alkamassa Club of Härmän lohi kärmes arenalla. PePo voitti ensimmäisen ottelun kiihkeiden vaiheiden jälkeen.
Ottelu oli katsojille hyvää viihdettä sillä kädet tärisi pelaajalla jos toisella, jos olisi housuihin laittanut niin siemensyöksy olisi
tullut sadasosasekunnissa. Kuitenkin kuitenkin päästetään toinen osa alkamaan tällä kertaa päätuomarina toimii jyri rönn (zwitter).
Kokoonpanot samat kuin ekassa ottelussa.

1. erä:

CoH alkaa pyörittämään alueella Holden syöttää sakulle saku jatkaa tuksulle jolla veto pohjassa ja on aivan yksin mutta syöttö liruu inan
tuksun vierestä voi mummon mustikka piiras. Näin ajassa 2:22 jumbotroonin kello pysähtyy ja lukemat taululle 1-0 3v3 tilanne pepon
puolustus pihalla kuin tamppoonin naru tuksu heittää takakierrolla sakulle joka huijaa miktokin lähes katsomoon saakka ja vetää kiekon
takakulmaan. CoH pyörittää karmeasti peliä 2:57 ajassa holden hassuttaa pepon puolustuksen aivan täysin mutta hari saa pyyhkiä rauhassa hikikarpalot otsalta sillä holdenin veto menee vähintäänkin 5 metriä ohi. Pepo aivan ullakolla jälleen ottelun alkuhetkillä nyt tarvii
jotain tapahua tai pepo ei löydä erän jälkeen pukukoppiin edes kartan kanssa monimutkaisella lohi kärmes arenalla. 4:21 hari koittaa
hudlermaista maalia omasta päädystä maata pitkin kohti mokea mutta maalivahti ei tällä kertaa kiekkoa imaise pepon epäonneksi. nyt tulee
Xreniltä karmea nukahdus pepolle 2v1 reto-miktok vastaan tuksu reto laittaa miktokille mutta käsi tutisee ja tutisee ja maalivahti nappaa
vedon helposti kiinni. Erän loppuhetkillä kuitenkin vuorostaan CoHin puolustus nukahtaa Reto paukuttaa b-pisteeltä tolppaan ja tällä kertaa miktok on kylmähermoinen toveri ja saa kuskattua kiekon rauhassa tyhjään maaliin ja näin jälleen 1-1 tasatilanteessa ensimmäisen erän jälkeen.

1-0 Saku (tuksu-Holden)
1-1 miktok (Reto-hari)

saves CoH 3 PePo 2
poss CoH 50 PePo 49

Erästä: erä oli lähes täysin Cohin hallintaa pepo iski vastahyökkäyksistä mutta yllättävän heikolla prosentilla tässä nyt tehdään maaleja kun
otetaan huomioon että noinkin kovia maalipyssyjä kuin Reto ja Holden joista jälkimmäinen ei ole onnistunu tekemään maaliakaan vielä tässä
ottelusarjassa lukuisista avopaikoista huolimatta. Ottelun tuomari jyri rönn ei katsomossa rasisteja katso ja Sane lähtee kuin nakki haulikosta ulos lohi kärmes arenalta. Toinen erä päästetään alkamaan ja alkutunnareiden jälkeen pelaajat luistelevat jäälle.

2. erä:

Heti erän alkuun tuksu laittaa vaarallisen päätykimmotuksen sitä CoH rouhii kolmella ja ottelusarjan ensimmäinen violent behavior näkee
päivänvalon Sakun käyttäessä maalivahtiin kyynärpäätaktiikkaa. Holden syöttää vaarallisen syötön tuksulle jonka miktok karvaa heti pois mutta ei pääse kuitenkaan vetämään CoHin kilpikonnan laskeutuessa miktokin eteen. 1:57 Saku ryöstää kiekon koittaa nepata Holdenia karkuun mutta Holdenin pohkeissa sen verran happoja ensimmäisestä mittelöstä että ei ehdi tähän kiekkoon ennen pepon puolustusta. Vaarallinen kiekonmenetys CoHilta miktokilla aivan tyhjät edessä mutta Reto päättää puuttua peliin ja mennä maalivahdin alueelle ja näin miktok jää nuolemaan näppejään. PePo saa 2v1 tilanteen Reto koittaa itse vetää mutta Xren on erittäin hyvin valppaana ja nollaa tämän täysin ja heti perään Sakulta ryövätään kiekko Reto koittaa kuskata etukulmaan ohi menee. Tästä CoH lähtee vastahyökkäykseen Holdenilla aivan avoin vetopaikka jälleen mutta ei osu vieläkään. Ja PePo iskee vastaan miktok pamauttaa b-pisteeltä mutta tutina on kova kuin Iljalla sunnuntaikrapulassa ja veto maalivahdille.
4:17 Saku ryöstää vaarallisesti kiekon harilta puolittainen one tässä mutta tuksu vetää suoraan syötöstä viiksien välistä maalivahti haistaa
kuitenkin tämän ja torjuu. 5:04 Xren pamauttaa siniviivalta kovan vaarallisen kudin kohti ylämummoa mutta ei uppoa. PePo runnoo tämän jälkeen alueelle miktok vetää ohi kiekko tulee retolle jolla täysin tyhjä maali mutta reto vetää valtamerialuskäännökset ja ei onnistu. Erän loppuun PePo tekee johtomaalin 5:50 miktok pamauttaa ja vähintään viidentoista pompun kautta kiekko tulee Reton lapaan jolla täysin tyhjä maali edessä ja helppo työ laittaa pulla uuniin ja näissä lukemissa mennään kolmanteen erään.

1-2 Reto (miktok)

saves CoH 1 PePo 4
poss CoH 46 PePo 53

Erästä: mielestäni nämä possit menivät pahasti väärin päin CoH piti kiekkoa hyvin ja suvereenisti loi aivan uskomattomia paikkoja mutta miten ihmeessä vieläkin vasta 1 maali CoHilla taululla. Ei kait vaan Holden sula uskomattoman hienon NC-sarjan jälkeen ai ai sentään. CoHin täytyy nyt tehdä maaleja ja voittaa tämä ottelu tai joutuvat pelaamaan seuraavan hiilihanko takamuksessa kuumottamassa pronssiottelusta.

3. erä:

Heti erän alkuhetkillä pepo alkaa vaarallisesti myllyttämään eikä yhtään lähde peruuttelemaan harille pelataan loistava vetopaikka mutta
epäonnekseen tolpasta kilahtaa pois ja CoHin puolustus hoitaa kiekon väljemmille vesille. 1:03 PePo lähtee 2v1-hyökkäykseen mutta Xren nappaa
uskomattoman hienolla jalkakikalla miktokin syötön pois tämän jälkeen tuleekin CoHille 2v1 mutta hari lukee holdenin syötön pois. 2:10 jälleen PePolle 2v1 mutta Xren lukee uskomattoman hienosti jälleen jalkakikalla tällä kertaa Reton syötön. Pomputtelujen jälkeen jotenkin aukeaa
harille aivan avoin vetopaikka b-pisteelle mutta pepon tähtipakin vedon maalivahti nappaa komealla spagaattivenytyksellä. Ja näin ajassa 3:43
lohi kärmes areenan vihermustapaitaiset fanit saavat laulaa fanilaulua kurkkunsa täydeltä kun Saku pelaa holdenille viiksien väliin Holdenilla
koko kiekkouransa aika latailla vetoa ja nyt Holden tekee sen mikä häneltä odotetaan ja tarkalla kudilla aivan takaylämansikkiin ja maalivahti täysin voimaton. Tämän jälkeen ei tapahdukaan enää mitään jännittävää ottelussa ja tämä peli menee jatkoajalle ja nyt Valkeakoskella möyrivän maanjäristyksen magnitudiksi on mitattu jo 9,5 richterin asteikolla ainoastaan ahosten talo enää pystyssä nyt menee jännäksi.

2-2 Holden (Saku)

saves CoH 3 PePo 0
poss CoH 39 PePo 60

Näin mennään jatkoajoille ja nyt otetaan todellakin miehestä mittaa. Ainakin porin promenadikeskuksen teatterihuone 5 myyty loppuun ja myös popcornin myynti on erittäin runsaasti kiihtynyt hetkellisesti. Näin jatkoaika alkaa ja poppareita mässyttämään.

Jatkoaika #1:

heti alkuhetkillä miktokin noustessa alalaidasta tuksu ryntää vaarallisesti puolittainen 2v1 tulossa miktok luistelee kuitenkin alueelle
ja tämän jälkeen vasta syöttää retolle keskialueelle joten paitsio. Tämän jälkeen heti perään Saku puolittain karkuun neppaa kiekon eteen koittaa blokkia haria mutta tämä koituu kohtalokkaaksi ja hari näyttää hartioidensa voiman ja sakun läpiajo kuihtuu tääysin kasaan. Aijai 0:54 pepo nousee cohin ristikulmasta 2v1 Reto syöttää peipille ja Xren heittää vuosituhannen gamesaverin blokatessa peipin vedon kohti täysin tyhjää härmämaalia. Uskomaton koppi. 1:48 CoHin puolustus pelaa itsensä täysin ulapalle peipi pääsee keskittämään reto aivan vapaana mutta maalivahdille menee tämä keskitys siitä olisi reto kyllä päässyt laittamaan tyhjiin. Hetki tästä ja CoH pyörittää alueella tuksu vetää vaarallisia pomppuja sakulla olisi tyhjä odottanut mutta kiekko menee vähän liian eteen, tästä pepo lähtee vastaan reto koittaa jonkinsortin hyperjalostusta mutta tämä jää heppoiseksi. 3:18 XREN KARKAAAAAA mutta koittaa pelata huikealla öögalla onea jollekin mutta kukaan ei ole vetopaikalla hyvä idea xreniltä mutta coh lopetti jo täysin pelaamisen sitten tuksu karkaa b-pisteelle xrenin avauksesta
ja tuksu pamauttaa kiekon varmasti ala-b:ltä aivan takamanteliin ja CoH tasoittaa otteluvoitot yhteen yhteen.

3-2 tuksu (Xren-Holden)

Ottelun tähdistö:

ei tässä kyllä muille tähtiä voi jakaa kuin Xrenille sillä tämä keltanokka oli aivan uskomattomassa vireessä tässä ottelussa tärkeitä
torjuntoja joista olisi kyllä satavarma maali tullut pelipojille joten xren saa 5 tähteä ja tuksu uskomattomalla vakaalla kädellä jatkoajalla