Paris Saint-GermainParis Saint-Germain - Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 0-4

Drunken LeprechaunsDrunken Leprechauns 55% 43% 59%
Alkamassa on A-Lohkon lauantai-illan ottelu jossa vastakkain asettuvat Paris Saint-Germain ja kivenkova Drunken Leprechauns!

Jack iskee 3+2
Paineita siis luodaan Drunken Leprechaunsin konkarin suuntaan, kuinka hän pystyy vastaamaan haasteeseen?

1.Erä
00.01 Ottelu alkaa ja PSG napsii aloituksen itselleen!

03.00 Ensimmäistä erää puolet jo pelattu. Tähän mennessä peli on ollut lähinnä päästä päähän menoa, lukuunottamatta paria DL:n pyöritysyritystä!

04.36 0-1 poro12
DL saa pienen otteen PSG:n alueella, missä he Rubi & Jack pelaavat kiekon maalille, josta poro12 sitten maalinkiertäen liimailee itsensä nokikkain moken kanssa ja laittaa kiekon varmasti reppuun!

Erä loppuu! Hallinta oli Drunkeneilla ja se tuotti yhden maalin! PSG ei tahtonut oikein saada vetoja maalille, mistä voitanee syyttää Drunkeneiden uhrautuvaisia pelaajia!

Asetelmat toiseen erään lähdettäessä ovat siis 0-1! Peli on kuitenkin vasta alussa, jotenka antakaamme herrojen näyttää mitä toinen erä tuo tullessaan!

2.Erä
00.01 Drunkenit nappaavat kiekon itselleen heti aloituksesta ja siirtävät pelin painopisteen kohti PSG:n puolustusaluetta!

03.00 PSG näyttäisi olevan tällä hetkellä täysin vastaantulija kun Leprechaunsin kolmikko Jack, Rubi ja poro12 pyörittelevät kiekkoa nätisti keskenään ja luovat toisilleensa tekopaikkoja! Tällä kertaa paikat eivät vain ole tuottaneet tulosta, vaan vedot ovat menneet joko ohi tai sitten maalivahti on venyttänyt patjat eteen!

Toinen erä saadaan päätökseen, eikä muutosta ensimmäisestä erästä ollut! Drunkenit hallitsivat ja pyörittivät, mutta eivät saaneet maalia aikaan! PSG:llä taas ei ollut paikkoja lukuunottamatta yhtä 2vs1 tilannetta erän lopulla.

Vielä erä olisi vääntöä jäljellä! Tilanne on vasta 0-1, jotenka peli voi kääntyä vielä ihan kummin päin tahansa, mutta tällä hetkellä PSG:llä näyttäisi olevan vuori kiivettävänä sillä he eivät tahtoneet saada oikein painetta aikaan.

3.Erä
00.01 PSG nappaa lätyn itselleen ja lähtee yrittämään pelinsä parannusta ja tasoitusmaalin hakua!

02.44 0-2 Rubi (poro12)
PSG:n pienimuotoisen hallinan jälkeen DL lähtee vastahyökkäykseen josta kaksikko Rubi & poro12 järjestävät näteillä syötöillä paikan Rubille, joka tällää Drunkenit kahden maalin johtoon!

03.20 0-3 Jack (poro12, Rubi)
Eikä kauaa edellisestä, kun taas tämä maaginen syöttelypeli aukaisee PSG:n puolustuksen ja Jack pääsee tälläämään b-pisteeltä kauniin häkin!

04.00 Ottelu mennyt lähes täydellisesti Drunkeneiden komennossa, eikä PSG:llä näytä olevan mitään mahdollisuuksia!

04.28 0-4 poro12 (Rubi, Matthew)
Matthew passaa poro12:n & Rubin 2vs1, josta he kieputtelevat paikan porolle joka tällää viimeistäänkin NYT ratkaisun pelille!

Ja ottelu on päättynyt! Drunken Leprechauns nappaa täyden pistepotin kotiin vietäväksi ja jättää PSG:n täysin aseetta! Joukkue ansaitsi voiton, sillä se jaksoi syötellä hyökkäysalueella ja puolustaa omaa maalia tiiviisti! PSG ei päässyt oikein missään vaiheessa peliin mukaan, mikä alkoi näkyä sitten kolmannessa erässä, kun 0-2 maalin jälkeen peli kääntyi lähes täydellisesti DL:n hallintaan!