Tilastot

RealReal - Jalattomat PuukädetJalattomat Puukädet 2-2

Tehopisteet

RealReal
Elekrep 0+2=2 ±0
NutC 0+2=2 ±0
Schwarz 2+0=2 ±0
Tmz 0+0=0 ±0

Jalattomat PuukädetJalattomat Puukädet
G-piste 2+0=2 ±0
PepeLaku 0+2=2 ±0
pökäle 0+1=1 ±0
Samila 0+0=0 ±0

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
RealReal 2 4 1
Jalattomat PuukädetJalattomat Puukädet 0 0 0
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
RealReal 34% 40% 37%
Jalattomat PuukädetJalattomat Puukädet 65% 59% 62%
Raportti
Kakkosdivarin runkosarja vetelee viimeisiään, ja sunnuntai-illan ratoksi luvassa on todellinen hegemoniaottelu, kun manageriguru Käpytikan rautaisella otteella luotsaama Jalattomat Puukädet kohtaa Realin.

Katsomon tunnelma on lähes käsinkosketeltava, sillä monet vierasjoukkueen lukuisista faneista kertovat odottaneensa juuri tätä peliä koko pitkän viikonlopun. Nyt odotus vihdoin palkitaan, ja kiekko putoaa jäähän.

Ottelun alku on lähes skandaalinkäryinen, sillä JaPun diktaattorimainen manageri Käpytikka näyttää siirtäneen Samilan alemman puolustajan tontille. Kyseessä on vähintäänkin kyseenalainen taktinen veto, sillä Samilan tiedetään paukutelleen liigatasolla 3+8-tyylisiä tehopisteitä illasta toiseen. Vieraskatsomossa tunnelma on avoimen vihamielinen, ja moni JaPu-kannattaja kertookin olevansa valmis silpomaan manageri Käpytikan ruttuisen katkaravun kolmeen eri osaan.

Pahin vihapuhe kuitenkin katkeaa ajassa 04.06, kun PepeLakun komposiittimaila laulaa tuonelan laulua D-mollissa. Avuton maalivahti sylkee kiekon eteensä ja G-Piste naatiskelee pikkumustan sisään: 0-1. Katsomossa manageri Käpytikka heristelee sormeaan itsevarman näköisenä. Erätauolle lähdetään JaPun maalin johdossa.

04.06 - 0-1 - G-Piste (PepeLaku)

Toinen erä alkaa tasaisissa merkeissä, kunnes Käpytikalle tarjoillaan lisää hengenravintoa ajassa 08.30. PepeLaku laittaa japumaisen ripuliroikun maalille ja G-Piste survoo pullan uuniin. Managerilegendan joukkue on etenemässä junan lailla kohti kolmea pistettä! Vierasfanien loossissa Käpytikalle puuhataan patsasta Salon torille.

JaPu ei kuitenkaan kerkeä pitkään naatiskella, kun pienen pyörityksen päätteeksi Schwarz ampuu kaukolaukauksella kiekon ohi maskissa seisovan kettererin. Näin erätauolle päästään hengeäsalpaavan jännittävissä 1-2-lukemissa. Ottelun toista erää värittivät maalien lisäksi lukuisat lagailut, jonka johdosta joukkueet pääsivät esittelemään katsomolle laukaisutaitojaan purkukiekkojen merkeissä.

08.30 - 0-2 - G-Piste (PepeLaku) (pökäle)
11.42 - 1-2 - Schwarz (Nutse) (Elekrep)

Toisella erätauolla kapteenin roolin ottanut Samila antaa joukkueelleen tulikivenkatkuisen ripityksen, joten puolustusasenteen pitäisi olla kunnossa, kun kolmas erä alkaa. Katsomossa tunnelma on kuuma ja ongelmiltakaan ei vältytä. Vierasloossiin rynnännyt tunnettu kiekko.tk-huligaani Famous (nimi muutettu) haukkuu kovin sanoin Käpytikkaa nimittelemällä tätä muun muassa ihmisoikeusaktivistin näköiseksi hipiksi. Järjestysmiesten puutteessa taparikkuria ei saada poistettua katsomosta, joten sakkoja on varmasti tiedossa.

Lopulta päästään kuitenkin jälleen pelaamaan. Ajassa 16.43 aika pysähtyy, kirkonkellot lyövät ja katsomo jähmettyy täysin, kun Schwarz ampuu jälleen kiekon ohi maskissa seisovan JaPu-kipperin. Peli on 2-2, ja nämä ovat myös päätöslukemat.

16.43 - 2-2 - Schwarz (Nutse) (Elekrep)

Ottelun hahmoksi voidaan ilman vastaväitteitä nostaa manageri Käpytikka, jonka messiaaninen oivallus nostaa Samila ap:n tontille toi JaPulle tuikitärkeän vieraspisteen. Kokeneen kehäketun ottein alakerrassa luutinut Samila tekikin vakuuttavaa työtä, sillä JaPu-maalivahti ei joutunut ottelussa kertaakaan torjuntatöihin, vaan ainoiksi merkinnöiksi hänelle kirjattiin kaksi päästettyä maalia.

Loppulukemat siis tänään 2-2. Kiitos ja näkemiin.
Tietoja
Tuomari: Shefki
Lisätty: 05.05.2013 19:16

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.