Old & NotoriousOld & Notorious 3 2 4
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
Voodoo PeopleVoodoo People 48% 48% 39%
Old & NotoriousOld & Notorious 51% 51% 60%
Hyvvee huomenta kiekkokansa ja teretulemast lukasemaan gayraportti ottelusta Voodoo People vastaan Old & Notorious.

1.erä
Oldeilla heti alkuun huikea paikka kun madden pääsee
maalinedestä vetämään mutta epäonnekseen random hanureineen edessä.
Vastahyökkäyksestä Voodoo iskee 1-0. pitsu 1+0 -piku- 0+1 MZA 0+1.
Edellistä maalia kirjottaessa Voodoo iskee uudestaan ja peli 2-0 tälläkertaa -piku- 1+1 MZA 0+2.
Madden kynää jo maalivahdin ja on kuljettamassa tyhjiin mutta -piku- pelastaa maaliviivalta.
Jälleen vastahyökkäys jossa pari passia ja pitsu liimaa Brodeurin ohi 3-0 pitsu 2+0.
Yhteenvetona voisi sanoa että Oldit koitti pitää kiekkoa ja rakentaa mutta Voodoo iski tehokkaasti vastaan ja rankoi helpoista menetyksistä.

2.erä
JaKurri saapuu kentälle ja -piku- vaihtoon.
Jälleen helppo menetys Nopilta voodoon siniviivalla josta JaKurri kiittää ja käy takomassa kiekon bpisteeltä reppuun JaKurri 1+0 MZA 0+3.
Schizo maskaa ja random tällää tolpan kautta kavennuksen random 1+0 Madden 0+1 Brodeur 0+1.
Erän lopulla kiekko pyörii jälleen Voodoon maaliviivalla mutta Schizo ei ihan saa käännettyä sitä tyhjään maaliin.
Sama linja oikeastaan jatkui muuten tasaista mutta virheistä rankaistaan.
3.erä

Suapa nähä saahaako kike maaliin läsähtämään kolmannessa erässä. Pitsu vaihtoon ja -piku- takaisin kehiin.
3v2 Oldeilta jossa pelataan kauniisti Maddenille vetopaikka ja sieltä etukulmassa helähtää Madden 1+1 Schizo 0+1 random 1+1.
Nopat ottaa moken pois ja jauhaa yvllä 2 minuuttia ennen loppua.
Kovaa painostusta Nopilta mutta kiekko ei millään löydä tietään maaliin.
13 sekunttia ennen loppua random passaa ja Elias lyö tyhjiin P.Elias 1+0 random 1+2.
Lopuksi piku vielä niittaa tyhjiin piku 2+1 este 0+1 JaKurri 1+1.
Ansaittu voitto kyllä Voodoolle vaikka Nopat saikin lopuksi hyvää myllyä aikaan mutta vedot suuntautui lähinnä mokelle tai maalinedessä seisoviin Voodoomiehiin.
Tuomari: pölöhö
Lisätty: 04.04.2013 18:51