Delirium TremensDelirium Tremens 46% 46% 55%
Jäädytetyt Sydämet 53% 53% 44%
Ensimmäinen erä: Peli on viivästynyt jo 15minuuttia sillä salming on sikarilla.

-JA SIITÄ LÄHTEE ERÄ KÄYNTIIN!

Delit lähtee kovalla sykkeellä ja hajoittaa heti ensimmäisen minuutin aikana jäsyn puolustuksen 1-0 jnkk:n mahti kuti uppoaa tolpankautta sisään! passipojot nappaavat mukaansa stbk & sldr!

erän edetessä päästäpäähän kiekkoilulla kumpikin varmistelee keskialuetta erittäin tarkasti,

Salming ja murr törppöilee omanaluuen lähdöissä jolloinka Deliriumille aukee useampi maalipaikka mutta JäSy:n maalivahti pitää pelin vielä tiukasti 1-0 tilanteessa!

Requiem riistää kiekon vastustajan sinisellä ja syöttää kaskas:ille! kaskas:in syöttö takaisin mutta requiemin veto jää sldr:n lapaan jolloinka keskeltä läpi luisteleva stbk pääsee puolittaiseen läpiajoon ja iskee tarkan vedon takakulmaan peli tilanteessa: 2-0! ja hetkeä myöhemmin peli onjo 3-0 stbk jälleen maalintekijänä syöttäjinä toimi jnkk & sldr!

Ja tämä peli näyttäisi jo olevan taputeltu ensimmäisen erän jälkeen sillä delit menevät jo 4-0 johtoon! stbk:n hattutemppu alle minuutissa nostaa kovemmankin pelimiehen hiukset pystyyn! syöttäjinä stbk:n kolmanteen maaliin Sheldon joka avasi näin pistetilinsä ottelussa!

poss: deli: 46% savet 0.
poss: JäSy: 53% savet 2.

Toinen erä:
Löytyykö JäSy:ltä hirvittävä hurmos tähän erään vai jatkaako stbk ja kumppanit maalintekoa ja painostusta?

JäSy tuo kiekon vastustajan alueelle ja upeata tik tak tok:ia mutta kuti suuntautuu takaplekseihin!

Requiem katkoo sldr:n avausyrityksen josta syntyy 2vs1 nopea tilanne ja kaskas eiii saa vahingossakaan vedettyä Deliriumin maalivahdin ohitse!

stbk syöttää jnkk ja hän vetää! mutta tuloksettomasti! tilanteen jälkeen stbk riistää kiekon ja iskee jo pelin 5-0 tilanteeseen! tällähetkellä jo 4+1 tehot stbk:lla!

Paine on ollut puolin jos toisen mutta delit ovat hyödyntäneet vastahyökkäykset mallikkaasti!

Deliriumin hyökkäys tik, tak & tok mutta vain piirunverran ohitse tolpanjuuresta! JäSy joutuu rauhoittamaan peliä ja heittämään muutaman pitkän kiekon.

sldr:än maaginen avaus erän viimisellä minuutilla mutta murrr:in lapaan! stbk kuin varkain riistää kiekon ja melkein iskee jo pelin 6-0! JäSy:llä tiukka ja hyytävä viimeinen erä jäljellä. Toinen erä toi yhden osuman ja sekin JäSy:n verkkoon peli tilanteessa 5-0!

poss: deli: 46% savet: 4
poss: JäSy: 53% savet: 8

Viimeinen erä käyntiin!

Pitääkö deliriumin agressiivinen puolustus JäSy:n nollilla vai saako he rikottua kuparisen? se jää selvitettäväksi!

JäSy hakee painetta deliriumin päätyyn mutta tuloksetta.

Vastahyökkäys ja miten nätisti Deliriumi hallitsee vastustajan päädyssä kiekollista peliä ja sivaltaa pelikirja oppisesti pelin jo 6-0 tilanteeseen maalintekijä: jnkk syöttäjänä toimi Sheldon!

ja siellä helähtää peli onjo 7-0! TÄMÄ ON RYÖPYTYSTÄ! maalintekijänä jnkk joka keräsi hatut mukaansa ja hörppy vettä pikkutauolla!

JäSy:n pelistä huomaa että joukkueen usko voittoon tästä pelistä on mennyt! Hallinta on melkeenpä kokonaan siirtynyt deliriumin pelaajille!

kaskas riistää kiekon ja on suunnata kohti b-pistettä mutta requiem kerkee juuuuuri ja juuuuri mennä paitsioon!

JA SIELLÄ! KUPARINEN ON HAJOTETTU PELI ON KAVENTUNUT 7-1! murrr tuo kiekkoa omanmaalintakaa jakaa sen salmingille joka jakaa sen requiemille nopea passi kaskasille ja hän säntää kulmasta sisään ja syöttää onetimeriin requiemille joka sivaltaa lähes tyhjiin ja peli on 7-1! ja heti perään kaskas iskee murrr:in avaussyötöstä jo 7-2!

Delit tulevat kovaa maalille mutta tuloksetta! jolloin violentin jälkeisen tilanteessa salming viskaa avauksen keskelle mutta ketään ei ole paikalla oikeaan aikaan! aloitus JäSy:n päätyyn! Delit hallitsevat ja JäSy:n puolustus hajalla. Peli ohitse numeroin Delirium 7 - JäSy 2!

poss: deli: 55% savet: 1

poss: Jäsy: 44% savet: 5

tuomari: Ruzicka
Tuomari: illmac
Lisätty: 24.03.2013 21:21