huikee liigamittelö tiedossa kun club of härmä kohtaa raversin. jumbotroonin kello nollataan ja

1. erä:

Xren-tuksu-Loui-reps vs Holden-Saku-Rodr-Ilja

saves: CoH 2 RVS 4
poss: CoH 43 RVS 56

täsä eräs ei kyllä tapahtunu mitään ennen vikaa minuuttia. 5:10 pelattiin Sakulle tuli tyhjät mutta CoHin pelaajat tekivät sen minkä parhaiten osaa: antaa tikkua takaapäin niin paljon ettei se voi mennä maaliin se kiekko. Heti perään vastahyökkäyksestä repsille aukeaa paikka tintata b-pisteeltä mutta veto jää tuhnuksi.

2. erä:

1-0 reps (Loui)
2-0 tuksu (Xren-reps)

saves: CoH 2 RVS 2
poss: CoH 45 RVS 54

Heti erän alkuun Iljalle aukeaa avoin paikka, veto menee karmeasti ohi etukulman. 3:06 niin aukeaa seuraava paikka kun tuksu-Loui pelaa Raversin puolustuksen aivan solmuun, Loui huijaa maalivahdin mutta wristaa suoraan syliin. 3:47 repsin lätty on vapauttaa Loui läpi mutta cohin epäonneksi kiekko pomppaa. 4:02 2vs1 coHille
reps syöttää Louille mutta ilja on onen edessä.4:46 3vs2 tilanne reps jää aivan yksin siihen keskustaan aikaa on ja reps käyttää sen hyväkseen ja jalostaa tilanteeksi 1-0. 5:51 aivan erän loppuun Loui blokkaa iljan pois
Xrenin avaus tulee koko kentän läpi tuksulle joka pääsee läpiajoon ja sijoittaa kiekon varmasti takanahkaan ja peli on erän päättyessä 2-0 Club of Hinureille.

poss: CoH 55 RVS 44

Ei kauaa mene, Loui veivailee keskialueella syöttää repsille 3vs2, reps vaihtaa puolta tuksulle joka läimäisee rystypuolen lämärillä tarkan vedon b-pisteen kohdilta takamansikkiin ja peli on jo härmän phojille jo 3-0. 1:05 nopea kuitti raversilta, Holden saa vetopaikan b-pisteelle veto uppoaa yläläskiin ja peli on 3-1.
1:38 ja reps laittaa jo ratkaisevan tuntuisesti pelin neljään yhteen, maalin missasin. Ja sit kaatu kike. 3:46 nätti kuvio Raversilta holdenille on aueta tyhjät mutta juuri ennen maalia holdenilta viedään kiekko lavasta.
4:17 pelattu Loui zippaa tuksun läpi ja tuksu tekee hattutempun tähän peliin kova jätkä on tämä nyt tänään. Peli päättyy CoH voittaa selvin luvuin 5-1.

IS:n tähtiraati:

*** tuksu - huikeaa puolustus- ja hyökkäyspeliä ja niiden tasapainottelua, 3+1 huig mies
** Xren - päästi vain yhden maalin kivikovia Raversin hyökkääjiä vastaan, oli loistava