Club Of HärmäClub Of Härmä 2 2 1
Team SaharaTeam Sahara 4 3 6
Club Of HärmäClub Of Härmä 56% 46% 53%
Team SaharaTeam Sahara 43% 54% 46%
Tervetuloa seuraamaan maanantai-iltapäivän liigakamppailua Härmän ja Saharan joukkoeiden välillä. Joukkoeet lähtevät otteluun täysin eri lähtökohdista, Saharalla on alla kolme tappiota, joista kaksi viimeistä erittäin rumalla maalierolla 1-22, Härmä sen sijaan pieksi edellisessä kamppailussa Piratesin 7-0. Härmän alku kuitenkin on ollut ennakko-odotuksia huonompi, etenkin omissa on soinut huomattavasti enemmän kuin olisi odottanut.

0.21 1-0 reps (Hayek, Xren) reps tekee pienen harhautuksen ja laukoo b-pisteeltä luvattoman helposti Härmän johtoon.
0.33 2-0 Hayek (reps, Loui) ei ehtinyt mukaan.
0.54 kiekko käy Sahara-maalin tolpassa Hayekin vedon jälkeen.
0.59 Sahara lyö pitkän kiekon.
1.55 Pude ja Garon vs Loui, Loui hoitaa nätisti.
2.34 Saharalta toinen pitkä kiekko.
3.02 huig lyö viivasta kohti maalia, maskissa ollut veska kuitenkin osuu oikeaan kohtaan ja torjuu kiekon.
4.29 Loui pelaa repsille vapaan paikan, mutta tämä laukoo ohi yläkulmasta.
4.33 3-0 reps (Loui, Hayek) jatkotilanteesta reps saa uuden paikan ja tällä kertaa hän onnistuu maalinteossa.

Härmä saa otteluun todellisen loistoalun tekemällä reiluun puoleen minuuttiin kaksi maalia. Muutenkin koko erä kulki selvästi Härmän hallinnassa Saharan saadessa lähinnä muutaman puolittaisen hyökkäyksen.

Toisen erän avausminuutti täytyy ilman suurempia maalitilanteita.
7.22 Hayek nousee kulmasta maalin edustalle ja laukoo, mutta ohi.
8.03 Pude pelaa näppärästi Spearsille toiseen aaltoon, tämän laukaus kuitenkin ohi.
Ottelun puoliväli täyttyy ja Sahara on päässyt paremmin peliin mukaan. Nopealla kavennusmaalilla tästä saataisiin vielä kelpo kamppailu aikaiseksi.
9.14 reps laukoo ylemmän b-pisteen kaarelta, mokke torjuu.
9.26 Härmä ajautuu jassoon.
9.48 3-1 Garon - Härmän hyökkäys keskeytyy epäonnistuneeseen taaksepäin syöttöön ja sen seurauksena Garon karvaa kiekon itselleen ja iskee kavennuksen.
11.53 4-1 Loui (reps, Hayek) Saharan huono kulmapeli kostautuu aivan erän lopussa kun Loui pääsee laukomaan keskeltä aivan vapaasti maalin, joka saattoi olla ratkaiseva koko ottelun kannalta.

Sahara pääsi huomattavasti paremmin peliin mukaan toisessa erässä, sai ansaitun kavennuksen ja hallitsi lievästi peliä, mutta ikävä nukahdus erän lopussa saattoi sammuttaa takaa-ajon.

12.24 Pudella paikka puolittaisesta läpiajosta, mokke kuitenkin torjuu vedon ja Xren hoitaa riparin.
13.20 Härmällä kova puolen minuutin myllytys
13.38 Loui pelaa repsille vapaan paikan, tämä laukoo ohi.
13.53 Jälleen repsillä paikka, mutta ohi menee taaskin.
14.06 5-1 Hayek - pitkä, toista minuuttia kestänyt Härmän painostus tuottaa lopulta tulosta Hayekin iskettyä viimeisen niitin Saharan verkkoon.
14.18 6-1 Loui - ei kerennyt mukaan
15.09 7-1 reps (Loui) reps ja Loui 2vs1 tilanteessa, Loui passaa ja reps osuu b-pisteeltä.
15.45 8-1 Hayek (Loui) homo shot.
15.58 9-1 reps (Loui) one.
16.26 10-1 reps (Hayek) b-pisteeltä.
17.52 11-1 Loui (reps) jälleen täysin tyhjään maaliin pelataan tilanne, Loui maalintekijänä.

Viimeisessä erässä kentällä olikin sitten enää yksi Joukkoe. 5-1 maalin jälkeen kuului niin kova naksahdus selkärangasta, että jopa Jakke Niemisen vastaavat kalpenevat sen rinnalla.

*** Loui - katkoi hyvin etenkin kriittisessä vaiheessa Saharan vastahyökkäyksiä sekä ruokki hyvin hyökkääjiä ja lomassa iski itsekin hattutempun.
** Xren - yhtä tilannetta lukuunottamatta nollasi Saharan kaikki hyökkäykset.
* Tutkapari Hayek ja reps - molemmat pääsivät tehoilemaan lepsua puolustusta vastaan mairittelevat teholukemat.

Ottelun lammas: koko Saharan joukkoe, liian helposti annetaan periksi ja vastustajan lyödä taululle järisyttävät murskalukemat. Viimeiset kolme peliä, kolme tappiota ja maaliero 2-32. Paljon täytyy tapahtua, mikäli joukkue meinaa vielä välttää karsinnat, vaikka kausi onkin vasta aluillaan.
Tuomari: Amado
Lisätty: 11.03.2013 16:56