Alkamassaon lauantai iltapäivän ottelu HC Kitinojan ja Caribbeanin välillä!

1.Erä
02.00 Peli alkanut melko rauhallisissa tunnelmissa, eikä kummallakaan ole ollut vielä oikein vaarallisia paikkoja. Peli pyörinyt enemmän ehkä Caribbeanin päässä

02.30 0-1 raiq Director
Hetikun pääsen sanomasta, että mitään ei ole kerennyt tapahtua, niin raiqli täräyttää b:n takaa maalin! Hyökkäys oli ensimmäinen jonka Caribbean sai.

04.00 Maalin jälkeen painopiste kääntynyt hieman Kitinojan alueelle, mutta siltikin peliä mennään tällä hetkellä pääsääntöisesti päästä päähän.

04.29 *** trace on goalie area
vilzu:lla aivan vapaa paikka syöttää tracelle tyhjiin, mutta vilzu ei osu kiekkoon ratkaisevalla hetkellä.

Ensimmäinen erä on saatu päätökseen ja maaleja nähtiin vain yksi Caribbeanin toimesta. Parannettavaa kummallakin joukkueella löytyy toiseen erään.

2.Erä
01.44 1-1 Trace Barnet Tommi
Peli jatkuu siitä mihin ensimmäisessä jäi. Päästä päähän mennään ja satunnaisia paikkoija tekeytyy muutamalle. Nyt Kitinoja pääsee iskemään tracen toimesta.

02.53 2-1 Barnet vilzu
Kitinoja otti maalin jälkee hallinnan, jonka ansiosta Barnet tällää Kitinojan johtoon!

03.01 2-2 Director
Kuitti tulee heti seuraavasta vastahyökkäyksestä

05.00 Maalinteon jälkeen peli on rauhoittunut ja Caribbean on ottanut hallintaa itselleen.

Toinen erä saadaan päätökseen! Samanlainen päästä päähän meno jatkui, kuin ensimmäisessäkin erässä. Kolmanteen erään startataan tasalukemissa 2-2.

3.Erä
01.37 3-2 vilzu Tommi
Tommi saa riiston omalla alueella ja vapauttaa vilzun puolittaiseen läpäriin, josta vilzu laukoo tarkasti b:ltä maalin

01.56 4-2 trace vilzu
Trace saa omalla sinisellä kiekon riistettyä, josta tsippaa vilzun taas karkumatkalle ja tämä Kitinojaa vuosikaudet pystyssä pitänyt hyökkääjää tekee varmasti maalin.

04.00 Peli hallinta on kääntynyt maalienmyötä Kitinojalle, joka malttaa tällä hetkellä rakentaa rauhallisesti paikkansa, kun taas Caribbeanilla tuleek iire lähte omiin hyökkäyksiinsä. Liekko selkäranka jo katkennut?

05.08 5-2 vilzu Barnet
Riisto keskialueella Barnetilta, joka vapauttaa vilzun taas b-pisteelle, joka niittaa hattutemppunsa täyteen!

05.45 5-2 Barnet Tommi
Helppo maalintekopaikka kun Caribbean on antanut jo periksi. Barnet niittaa takakulmaan Tommin passista.

Ottelu päättyy ja Kitinoja vie ottelun lopulta selvin 6-2 lukemin. Ottelu oli tasaista vääntöä puolin jos toisin, mutta lopussa Kitinojan kovempi onnistuminen paikoista toi voiton!